• PRO TV
  • Britney Spears, apariții nud pe Instagram. De ce nu a fost cenzurată

Britney Spears, apariții nud pe Instagram. De ce nu a fost cenzurată

Britney Spears, apariții nud pe Instagram. De ce nu a fost cenzurată

Britney Spears a bifat o nouă apariție la limita regulamentului pe Instagram, însă conținutul ei nu a fost înlăturat. Cântăreața de 40 de ani, acum însărcinată în câteva săptămâni, a distribuit o serie de fotografii indecente realizate în ultima vacanță de dinaintea anunțării sarcinii.

Britney Spears a strâns aproape un milion de aprecieri pe Instagram cu un calup de fotografii în care apare în pielea goală. Cântăreața a dezvăluit că sunt cele mai recente poze nud cu ea, realizate în vacanța din Mexic de dinaintea sarcinii.

Ședință foto cu ultima mea ieșire în Mexic, înainte să am copilul în mine. De ce arăt cu zece ani mai tânără în vacanță?”, s-a întrebat artista pe rețeaua socială.

Cele mai multe reacții primite de la fani au fost pozitive, însă cineva a considerat că postarea este deranjantă. 

Este ciudat și voi toți ar trebui să încetați a mai accepta asta”, a fost mesajul care a făcut notă discordantă.


Nu e prima dată când Britney renunță la haine și postează pe Insta. Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Fotografiile cu Britney Spears în pielea goală nu au fost considerate de Instagram indecente, motiv pentru care nu au fost cenzurate.

În toamna anului trecut, pentru o postare mult mai blândă, Madonna a fost taxată de administratorii rețelei cu îndepărtarea postării. Artista a revenit și a postat din nou, având grijă să acopere un sfârc care se încăpățânase să iasă din sutien.

De ce e acceptată postarea lui Britney Spears

Instagram are, aparent, reguli clare privind nuditatea în platformă, însă cei care au creat regulamentul au mecanisme diferite de a o defini.

Conform politicii sale, Instagram permite postările cu nuditate care fac trimitere la operații de mastectomie și care înfățișează femei care alăptează. Tablourile și sculpturile care înfățișează nuditate sunt, de asemenea, acceptate.

Sunt interzise imaginile, foto și video, care înfățișează un act sexual sau care expun organele sexuale ori corpurile complet neacoperite de haine, chiar dacă sunt definite ca operă de artă digitală. 

Totodată, fotografiile și clipurile video în care sfârcurile nu sunt acoperite – sunt acceptate doar în contextul hrănirii la sân, nașterii sau în campanii de conștientizare a necesității protejării în fața cancerului de sân. Mai mult, ele sunt permise dacă sunt expuse în cadrul unor proteste.

Fotografiile cu Britney Spears nu sunt considerate indecente, deoarece organele genitale nu sunt expuse, iar sânii artistei sunt acoperiți cu palmele.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/Instagram  

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni