• PRO TV
  • Averea lui Amber Heard. Câți bani a strâns actrița în aproape 20 de ani de carieră

Averea lui Amber Heard. Câți bani a strâns actrița în aproape 20 de ani de carieră

Averea lui Amber Heard. Câți bani a strâns actrița în aproape 20 de ani de carieră

Amber Heard se războiește în instanță cu Johnny Depp pentru 50 de milioane de dolari, sumă pe care el i-a cerut-o la tribunal pentru că i-a stricat imaginea publică. Averea lui Amber Heard ar spori considerabil în cazul unei decizii favorabile.

Amber Heard a debutat în televiziune în 2004, în două seriale de mică amploare. Actrița de 36 de ani a căpătat notorietate abia în 2008, când a bifat un rol secundar în comedia Pineapple Express și o apariție în Never Back Down. Ambele filme au avut mare succes la public. 

Averea lui Amber Heard de azi se datorează în mare parte salariilor din industria cinematografică, însă actrița și-a rotunjit veniturile cu apariții în reclame și ca ambasador al unui cunoscut brand de cosmetice. 

Averea lui Amber Heard: câți bani a câștigat actrița din filme

În cei aproape 20 de ani de carieră în film, Amber Heard a avut încasări modeste pentru rolurile care i-au fost alocate. De exemplu, în 2016, când a depus actele de divorț de Johnny Depp și a cerut suport financiar, s-a aflat cât a încasat actrița după filmul Daneza: 31.000 de dolari.

În același ani, actrița a strâns 260.000 de dolari, mare parte din contractele cu un brand de bijuterii și un brand de parfumuri. 

Citește șiVideo viral. Amber Heard tresare și face pași înapoi când Johnny Depp se îndreaptă spre ea la tribunal

Anterior, actrița încasase onorarii de 2.000-3.000 de dolari pentru filme precum Paranoia și Machete Kills.Însă, cel mai mare salariu al actriței a venit după prestația din filmul Aquaman (2018), când ar fi fost plătită cu 5 milioane de dolari. Amber Heard a fost anunțată în distribuția filmului Aquaman 2, pentru care ar fi plătită dublu, cu 10 milioane de dolari. În prezent, averea lui Amber Heard se ridică la circa 8 milioane de dolari.

Ce alte surse de venit are actrița

În 2018, Amber Heard a semnat un contract bănos, însă nedezvăluit publicului, cu L'Oréal Paris. Actrița a fost desemnată ambasador al companiei de cosmetice și promovează și azi imaginea acesteia peste tot în lume.

În 2016, după divorțul de Johnny Depp, actrița a încasat 7 milioane de dolari, bani pe care urma să-i doneze integral organizației Uniunea Libertăților Civile Americane (ACLU) și Spitalului de Copii din Los Angeles.  

Recent, reprezentanți ai organizației au dezvăluit că actrița nu s-a ținut de promisiune și a suspendat plățile în 2018, acuzând „probleme financiare”, scrie People.

Ce ar însemna pentru Amber Heard pierderea procesului cu Johnny DeppJohnny Depp și Amber Heard se războiesc în instanță în două procese distincte. Ea l-a dat în judecată pentru violență domestică și îi cere 100 de milioane de dolari. El a chemat-o în instanță pentru acuzația de defăimare. 

Actorul din Pirații din Caraibe vrea 50 de milioane de dolari de la fosta soție, care a susținut într-un articol de presă că a fost victima violenței domestice în timpul mariajului lor.

Dacă Amber Heard va pierde procesele, se va afla în situația delicată de a-i cere public scuze fostului partener. Totodată, scandalul o va sărăci și îndatora pe viață, fiindcă în prezent ea nu deține active sau proprietăți în valoare de 50 de milioane de dolari, pe care să le cedeze sub formă de despăgubiri după proces.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni