• PRO TV
  • INTERVIU Lou Bega revine în România vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii de la noi

INTERVIU Lou Bega revine în România vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii de la noi

INTERVIU Lou Bega revine în România vara aceasta! Ce mesaj are pentru fanii de la noi

Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live! We Love Music Festival, cel mai tare festival experiență al verii 2022 aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea nume sonore din muzica românească și internațională. 

Pe scena festivalului va urca, printre alții, Lou Bega, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum Mambo No. 5, Sweet Like Cola și multe altele. 

Românii te vor vedea în această vară la We Love Music Festival. Dorești să le transmiți vreun mesaj?

Vă aștept la We Love Music Festival, în Vâlcea, Fețeni, între 18 și 21 august. Luați-vă bilete acum, vă aștept la cel mai tare festival al verii! 

Care este melodia ta preferată din propriul repertoriu și de ce?

Mambo nr. 5 este încă melodia mea preferată de scenă pentru că sparge gheața încă din primele momente ale ei.

Care este procesul tău creativ?

Procesul meu creativ este simplu: găsesc o atmosferă veselă și o transpun în muzică. Dacă mă face fericit pe mine cu siguranță îmi va face și fanii fericiți.

Provii dintr-o familie muzicală sau artistică?

Nu sunt deloc din background artistic, dar talentul de a scrie provine din partea mamei mele. Ea scrie poezie.

Care este inspirația ta principală?

Perez Prado este singurul artist pe care l-aș numi o mare inspirație pentru mine. M-a inspirat să merg pe bulevardul muzicii latine.

Ai hobby-uri sau interese în afara muzicii?

Am câteva interese în afara muzicii; studiul istoriei este cel mai mare hobby al meu.

Ce ai fi făcut acum, dacă nu ai avea o carieră în muzică?

Aș face ceva legat cealaltă pasiune a mea, istoria, dacă muzica nu mi-ar plăti facturile.

Numește un obiect pe care îl aduci întotdeauna cu tine când călătorești.

Pălăria!

 

Pe lângă Lou Bega, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! 

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei. 

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni