• PRO TV
  • Femeia care a cheltuit o mică avere ca să arate frivol dezvăluie motivele pentru care s-a operat

Femeia care a cheltuit o mică avere ca să arate frivol dezvăluie motivele pentru care s-a operat

Femeia care a cheltuit o mică avere ca să arate frivol dezvăluie motivele pentru care s-a operat

Jennafer Lee, în vârstă de 33 de ani, a investit aproape 50.000 de lire sterline pe operații care, în ochii celor din jur, au sluțit-o vizibil. Însă, tânăra din Marea Britanie spune că și-a dorit dintotdeauna să arate cât mai „ieftin”  și mai frivol cu putință.

Jennafer Lee a fost mereu brunetă, cu un corp subțire și forme decente. Probabil că, dintr-o mulțime, nu era cea care îți sărea în ochi, ostentativ. Tocmai de aceea, spune tânăra, a decis să-și schimbe radical înfățișarea, pentru a arăta exact ca o „pipiță” frivolă.

N-am fost niciodată nefericită de modul în care arătam – sunt o frumusețe naturală. Dacă există ceva, atunci modul în care mi-am schimbat înfățișarea m-a făcut mai puțin atractivă”, a spus Jennafer Lee pentru Daily Mirror.

Acesta este și părerea celor din jur, care i-au atras atenția că operațiile i-au schimbat de tot trăsăturile pe care le avea înainte. Iată mai jos o fotografie cu tânăra, din 2017.


FOTO: Profimediaimages.ro/@jennafer_lee

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Pentru mine este o mare plăcere să fiu ultra-sexy și o pipiță blondă, obiect sexual”, a mai spus femeia. „Costă foarte mult să arăți atât de ieftin”, a scris chiar ea pe Instagram.

Până acum a cheltuit 48.100 de lire sterline pentru modificări corporale, care includ implanturile mamare uriașe, pe care medicul a refuzat inițial să le aplice. 

Chirurgul meu m-a sfătuit că nu-mi pun cele mai mari implanturi de silicon, spunând că vreau sâni anormali de mari – dar nu mă voi opri aici”, a dezvăluit tânăra, care a pus ochii pe niște implanturi și mai mari, care o vor costa 25.000 de lire.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@ jennafer_lee

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni