• PRO TV
  • De ce a renunțat Laura Giurcanu la o carieră în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

De ce a renunțat Laura Giurcanu la o carieră în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

De ce a renunțat Laura Giurcanu la o carieră în modelling: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

Laura Giurcanu a cunoscut celebritatea în lumea modei la o vârstă fragedă. Pe lângă amintirile frumoase din perioada adolescenței, fosta concurentă de la Survivor spune că a trăit și momente neplăcute.

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger, cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Tânăra în vârstă de 25 de ani a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan.

Laura a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu” la vârsta de 14 ani. Puțini știu însă că înainte de a fi model tânăra a practicat atletismul timp de șapte ani. 

Experiența din lumea modei nu i-a adus doar satisfacție fostei concurente din echipa Faimoșilor la Survivor România. Într-un interviu pentru viva.ro, Laura a mărturisit că s-a maturizat brusc și devreme: 

„Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”. 


Foto: Laura Giurcanu la 19 ani. 

Laura a spus de ce a renunțat la o carieră în modelling, dar nu exclude posibilitatea de a reveni în acest domeniu. 

„Voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”.

În 2013, Laura Giurcanu şi-a creat un cont pe Youtube, iar în prezent a ajuns la 390.000 de abonați. Tânăra are propriul podcast - „Seencer”, unde discută cu diverse personalități despre relații, social media, prietenie, traume, vise și viitor. 

Sursă foto: Instagram/ lauragiurcanu

Vezi și: SURVIVOR: ExtraShow


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni