• PRO TV
  • Eva Mendes, în ipostaze inedite! Cum arată acum una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood

Eva Mendes, în ipostaze inedite! Cum arată acum una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood

Eva Mendes, în ipostaze inedite! Cum arată acum una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood

Eva Mendes s-a făcut fată de casă, la propriu. De când l-a cunoscut pe Ryan Gosling și i-a făcut două fete, actrița a renunțat la viața mondenă și s-a dedicat în totalitate familiei. 

Considerată ani la rând una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, vedeta a înlocuit defilările pe covorul roșu cu activitățile de gospodină.

Actrița de 48 de ani face reclamă la bureți de vase și chiar a mers pe stradă să împartă din produse trecătorilor. “Cine vrea gratis un burete de vase?”, spune Eva în clipul amuzant postat pe contul ei de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Chiar dacă au trecut 8 ani de când strălucea pe covorul roșu, Eva a rămas la fel de sexy și carismatică. Nici cele două nașteri nu și-au pus amprenta pe silueta ei. 

Într-un alt clip postat pe Instagram, partenera de viață a lui Ryan Gosling poartă o rochie înflorată, are părul prins și râde cu poftă în timp ce se ocupă de chiuveta plină cu vase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

“Doar tu puteai să arați așa fabulos în timp ce speli vasele!”, “Ryan e atât de norocos”, “Ești minunată!”, “Foarte frumoasă!”, i-au scris fanii încântați. 

Eva Mendes și Ryan Gosling s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la drama “Destine la răscruce”. Se întâmpla în 2012, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood. 

Eva a acordat recent un interviu în care a spus că s-a gândit să revină pe platourile de filmare, însă impune două mari condiții: nu vrea să filmeze scene de violență și nici cu conținut sexual. Pentru că e mămică, actrița a mărturisit că și-ar dori să joace în producții Disney. Lost River este ultima peliculă în care a jucat Eva Mendes. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni