• PRO TV
  • Un spion britanic vorbește despre boala misterioasă a lui Putin și despre un eventual înlocuitor al liderului rus

Un spion britanic vorbește despre boala misterioasă a lui Putin și despre un eventual înlocuitor al liderului rus

Un spion britanic vorbește despre boala misterioasă a lui Putin și despre un eventual înlocuitor al liderului rus

Potrivit declarațiilor unui spion britanic pentru LBC, se instalează un haos tot mai mare în guvernul rus, în condițiile în care se pare că boala misterioasă a lui Putin l-ar fi lăsat înconjurat de medici și cu nevoie constantă de îngrijiri medicale.

Christopher Steele, un fost profesionist al serviciilor secrete guvernamentale britanice, a spus că „detaliile exacte” ale bolii președintelui nu sunt cunoscute.
 
Cu toate acestea, a afirmat că președintele Rusiei este urmărit „în mod constant” de medici și a adăugat că liderul nu pare să poată face față ședințelor consiliului de securitate fără a fi nevoit să facă pauză pentru tratament medical.
 
„Este grav bolnav, dar dacă e terminal sau incurabil nu este clar... nu putem fi complet siguri. Dar cu siguranță boala are un impact foarte serios asupra guvernării Rusiei în acest moment. Există o dezordine tot mai mare în Kremlin și un haos, pentru că, de fapt, nu există nicio conducere politică clară din partea lui Putin, care este din ce în ce mai bolnav și că, în termenii armatei, structurile de comandă și așa mai departe nu funcționează așa cum ar trebui”.
 
Steele a vorbit apoi despre ce s-ar putea întâmpla dacă Putin ar trebui înlocuit, spunând că următorul președinte ar putea fi „mai dur” decât actualul.
 
„Se vorbește că, dacă cineva îl va înlocui pe Putin, va fi cineva mai dur decât Putin. (...) Cred însă că există oameni care sunt pragmatici și care nu sunt într-un fel complet atașați de război și, deși s-ar putea să nu fie interlocutorii ideali pentru Occident, pot fi totuși oameni care au spațiu politic de manevră ca să ajungă la un fel de înțelegere, un acord de pace cu ucrainenii și să pună capăt acestui război”.
 

În ultimele luni, au apărut întrebări tot mai mari cu privire la sănătatea lui Putin. Schimbările în aspectul și comportamentul său au dus la supoziții că suferă de o boală precum Parkinson, în timp ce alții au spus că simptomele sale ar putea fi efecte secundare ale tratamentului cu steroizi.
 
În aprilie a circulat un videoclip despre care unii spuneau că îl arată suferind și cu o „mișcare convulsivă incontrolabilă” în timpul unei întâlniri cu președintele belarus Alexandru Lukașenko.
 
Un alt videoclip l-a arătat ținându-se strâns de o masă în timpul unei întâlniri cu ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu.
 
Unii au spus că este un indicator că încerca să ascundă un tremor - care poate fi un simptom al bolii Parkinson, precum și un efect secundar al tratamentului cu steroizi.
 
Mai recent, președintele a fost fotografiat cu o pătură peste genunchi în timpul unei parade militare de Ziua Victoriei Rusiei. Niciunul dintre veteranii cu care se afla nu era acoperit. În plus, potrivit LBC, Putin părea să meargă și cu un pas greu, parcă ar încerca să ascundă o șchiopătare.VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni