• PRO TV
  • Fiica Angelinei Jolie, coregrafie spectaculoasă pe muzica lui Lizzo. Dansul e viral pe net

Fiica Angelinei Jolie, coregrafie spectaculoasă pe muzica lui Lizzo. Dansul e viral pe net

Fiica Angelinei Jolie, coregrafie spectaculoasă pe muzica lui Lizzo. Dansul e viral pe net

Fiica Angelinei Jolie s-a transformat într-o adolescentă superbă. Tânăra a moștenit calitățile fizice ale mamei sale și tot alături de ea și-a făcut și debutul pe covorul roșu. 

Acum, Shiloh Jolie-Pitt se află din nou în centrul atenției, după ce un filmuleț în care dansează s-a viralizat pe TikTok, scrie The Sun. Se pare că fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt are dansul în sânge. 

Adolescenta a fost filmată în timp ce executa o coregrafie pe melodia “About damn time” a artistei Lizzo. Clipul a fost urcat de un fan pe TikTok. Shiloh nu este doar frumoasă de pică, ci și super talentată! 

@shilohpitt No content, this was 3 days ago ???? #shilohjoliepitt #foryoupage #xyzbca ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush

“Wow, sunt așa fericită pentru ea. În sfârșit și-a găsit pasiunea”, “E foarte tare! Arată ca Brad Pitt în clipul ăsta!”, “E o dansatoare grozavă! E o combinație între părinții ei faimoși. Cu alte cuvinte, a câștigat la loteria frumuseții”, “Ar trebui să se bucure puțin mai mult. Zâmbește, Shiloh! Faci ceea ce iubești”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani pe TikTok și pe Youtube

Tânăra în vârstă de 16 ani, care își dorea să fie băiat când era mică, este primul copil al Angelinei Jolie cu Brad Pitt. 

Actrița a depus actele de divorț în august 2016 și a cerut custodia deplină asupra copiilor. Angelina și Brad au trei copii biologici și trei adoptați. În iunie 2021, Brad Pitt o obținut prima victorie în fața Angelinei, când un judecător din California i-a acordat custodie comună pentru copiii săi.

Fotografii: Getty Images/ TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni