• PRO TV
  • Afla cine o protejeaza pe Corina Caragea la "Dansez pentru tine" si de ce!

Afla cine o protejeaza pe Corina Caragea la "Dansez pentru tine" si de ce!

Afla cine o protejeaza pe Corina Caragea la "Dansez pentru tine" si de ce!

Desi cuprinsa parca de febra repetitiilor de la "Dansez pentru tine", ambitioasa Corina este constienta ca singurul lucru care ar putea opri-o din drumul reusitei ar putea fi, Doamne fereste, vreun accident.

Oricare particica a corpului poate deveni sensibila, atunci cand te accidentezi! Nici nu vreau sa ma gandesc la eventuale accidente! Imi doresc sa avem energie si multa putere de munca pentru a ne focusa maxim pe ceea ce avem de facut, astfel incat sa fim buni performeri.”, spune optimista Corina.

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea are o puternica febra musculara, insa se astepta la asta si este convinsa ca orice victorie frumoasa vine dupa un meci greu. Corina a luat de la zero domeniul dansului, dar stie ca dupa multe ore de munca, va reusi sa se familiarizeze cu miscarile, iar daca o sa adauge la munca si mult suflet, este convinsa ca ar putea sa ajunga mai aproape de implinirea visului partenerului ei.

Intra pe pagina oficiala de Facebook "Dansez pentru tine"!

Toate imi sunt peste mana, insa nu pretind ca acum, la 28 de ani, sa invat intr-o saptamana ce un dansator invata in ani de truda. Fac ce pot sa ma ridic la nivelul competitiei care este una intre oameni muncitori si dornici sa ajute, nu una intre dansatori.”, considera Corina care are un adevarat sprijin in partenerul sau Stefan, care este foarte protector cu ea.

Stefan este omul pe care te poti baza. In viata din spatele scenei, el isi sustine sora, nepotii, mama…In ring nu vreau sa fiu eu o grija in plus pentru el. Este matur, serios si constiincios. Cred ca facem o echipa buna, constienta ca in joc miza este una foarte mare – viata Cameliei si totodata a nepotilor lui Stefan si chiar a lui Stefan. Febra musculara si alte lucruri conexe sunt mici intr-un asemenea joc”, marturiseste vedeta Pro Tv. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni