• PRO TV
  • Afla ce parere are Cove despre partenera lui! INTERVIU EXCLUSIV

Afla ce parere are Cove despre partenera lui! INTERVIU EXCLUSIV

Afla ce parere are Cove despre partenera lui! INTERVIU EXCLUSIV

Gabriel Coveseanu si Claudia Raea formeaza unul din cuplurile care participa in sezonul 11 la "Dansez pentru tine". Asa incat ei au dat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro in care a vorbit despre primele impresii, dar si cum se inteleg pana acum.

"Sincer, chiar a fost surprinzatoarea intalnirea, chiar nu m-am gandit la ea, dar momentul in care am aflat a fost destul de rapid, nu am apucat sa ne dezmeticim. Dupa care am constatat ca avem lucruri in comun ca exista o simpatie intre noi si asta cred eu, ca este foarte important", a povestit Cove despre intalnirea cu partenera lui.

Cat despre ce lupta in acest sezon, Claudia a marturisit ca motivuil principal pentru care ea se afla la "Dansez pentru tine" este de a-i oferi mamei sale o casa la care viseaza. Astfel incat sa fie posibil ca si fratele ei, care se afla intr-un  centru de recuperare si reabilitare, sa poata locui cu ele, ca o familie normala.

"Din cate am inteles soarta nu a fost deloc blanda cu ea si cu familia ei. Au existat destul de multe probleme, destul de multa suferinta desi ea este un om foarte cald, dar am sesizat in cateva momente ca are cu ea tristetea familiei din care provine"
, a mai adaugat Cove. Asa ca, dorinta lui cea mai mare este ca perioada petrecuta la "Dansez pentru tine" sa fie cat mai lunga.

Vezi mai jos interviu acordat in exclusivitate de Cove si Claudia Raea!

Urmareste mai jos interviul acordat de cei doi concurenti la "Dansez pentru tine"!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni