• PRO TV
  • Cine cred Emil Rengle și Cătălin Zmarăndescu că vor fi cei doi finaliști care se vor lupta pentru premiul Survivor

Cine cred Emil Rengle și Cătălin Zmarăndescu că vor fi cei doi finaliști care se vor lupta pentru premiul Survivor

Cine cred Emil Rengle și Cătălin Zmarăndescu că vor fi cei doi finaliști care se vor lupta pentru premiul Survivor

Marți seară, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit. Unul dintre concurenții rămași în competiție va fi marele câștigător al premiului de 100.000 de euro.

Pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din acest sezon vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezidat pentru ultima dată de Daniel Pavel, aka Domnu Dan.

Ajunși în Dominicană, în timp ce făceau plajă, Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au vorbit despre cine cred ei că vor fi cei doi finaliși.

"Auzi, ai văzut ultimele reacții de la Survivor? Cât de tare o laudă Delea pe Elena că i-a bătut pe toți patru băieții. Elena este bună, a dovedit. Cred că și tu crezi același lucru. În finală vor fi Delea și Elena, se bat pentru locul 1", a spus Cătălin Zmărendescu.

Foștii concurenți profită la maximum de momentele petrecute în Republica Dominicană, acum că mai e atât de puțin până la finala Survivor. Aceștia s-au fotografiat împreună și au dat și o mică petrecere pe plajă. Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni