• PRO TV
  • Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine în Romania vara aceasta, la We Love Music Festival!

Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine în Romania vara aceasta, la We Love Music Festival!

Melody Thornton, ex. Pussycat Dolls, vine în Romania vara aceasta, la We Love Music Festival!

Melody Thornton, fosta membră a grupului Pussycat Dolls, vine pentru prima oară în România! Aceasta ne-a oferit un interviu în exclusivitate în cadrul căruia a vorbit atât despre cariera sa, cât și despre planurile pe care le are.

Românii se vor bucura să o audă live pe fosta membră a grupului Pussycat Dolls, Melody Thornton, care vine pentru prima oară în România, în luna august, la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea. Melody a atins faima mondială alături de grup prin hituri de neuitat, precum "Don't Cha", "Buttons" sau "Stickwitu", cea din urmă piesă fiind nominalizată și la Premiile Grammy. Din 2010, artista s-a concentrat pe cariera solo și a lansat primul single în 2011, intitulat Sweet Vendetta. Fanii români o vor putea asculta live în curând, la We Love Music Festival – artista va urca pe scena festivalului pe data de 21 august. INTERVIU EXCLUSIV PROTV

Ce te face să te simți pasionată de muzică?

„Când mă gândesc cât de important este să-ți menții o stare de spirit pozitivă, muzica este foarte importantă. Mulți oameni folosesc sunetul pentru a se calma. Funcționează chiar și pentru bebeluși. Eu folosesc sunete de ploaie sau de broaște pentru a adormi, haha. Sunetul este un val. Este o frecvență. Poate avea efecte pozitive sau negative. Pasiunea mea pentru muzică este pentru mine o conexiune spirituală. Trebuie să vină de la Dumnezeu. Este prea frumos să nu fie așa.”

Descrie partea preferată și cea mai puțin preferată a carierei de artist.

„Partea mea preferată este să mă îmbrac în orice vreau, să merg la un spectacol și să joc un joc în propriul meu corp pentru a produce sunete. Este aproape atletic, trebuie să rămâi calm în corpul tău pe dinăuntru, dar energic pe dinafară. Partea mea cea mai puțin favorită este, din păcate, faptul că industria muzicală este plină de oameni care nu au talent muzical, dar își doresc putere și sunt abuzivi față de artiși. Așa că trebuie să muncesc foarte mult pentru a rămâne concentrată și pentru a evita oamenii negativi.”

Cum energizezi publicul?

De obicei, sunt încântată de spectacol, astfel energizez și publicul. Am avut noroc că am cântat de-a lungul timpului pentru publicuri grozave.

Care este cea mai mare problemă pe care ai întâlnit-o în călătoria muzicii?

Cea mai mare problemă este și probabil va fi întotdeauna bullying-ul, și nu sunt singurul artist care spune asta.

Spune-ne un obiect pe care îl aduci mereu cu tine când călătorești la spectacole.

Călătoresc mereu cu costumul, pantofii de dans și muzica de rezervă în bagajul de mână. Nimic nu mă va împiedica să fac un spectacol grozav!

Ce planuri ai pentru anul acesta?

Am o mulțime de proiecte distractive în lucru. Îmi place foarte mult să lucrez și caut mereu să creez experiențe noi.

Românii te vor vedea în această vară la We Love Music Festival, în Râmnicu Vâlcea, pe data de 21 august. Te rog să le transmiți un mesaj.

Salutare tuturor oamenilor frumoși ai României. Ne vedem curând la We Love Music Festival. Vă iubesc!!!


Pe lângă Melody Thornton, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Outlandish, Class, LA, Body & Soul și alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! 

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei. 

 

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni