• PRO TV
  • Dolph Lundgren are doar cuvinte de laudă la adresa actriței Amber Heard: “Este grozavă!”

Dolph Lundgren are doar cuvinte de laudă la adresa actriței Amber Heard: “Este grozavă!”

Dolph Lundgren are doar cuvinte de laudă la adresa actriței Amber Heard: “Este grozavă!”

Amber Heard trece cu siguranță prin cea mai grea perioadă din viața ei, iar cariera sa e pe sfârșite. Tocmai a pierdut procesul cu Johnny Depp și riscă inclusiv falimentul. 

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard de defăimare și a dat-o în judecată, cerând daune de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, actrița l-a dat în judecată pe Depp, tot sub acuzația de defăimare, cerând daune de 100 de milioane de dolari.

Instanța a decis că Depp trebuie să primească de la fosta soție 10 milioane de dolari daune morale și 5 milioane de dolari daune materiale.

După scandalul în care a fost implicată cu fostul soț, rolul lui Amber Heard din Aquaman 2 a fost redus semnificativ, iar actrița apare doar câteva minute în pelicula de la Hollywood, în care joacă alături de Jason Momoa și Dolph Lundgren. 

Cel din urmă a avut câteva remarci la adresa colegei de platou într-o conversație cu CEO-ul Redline Steel, Colin Wayne, pe Instagram Live.

Dolph Lundgren a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Amber Heard, potrivit Variety.

"Am lucrat cu ea la primul Aquaman, acum la al doilea. Am filmat toamna trecută la Londra”, a spus actorul care joacă rolul regelui Nereus. 

"Este grozavă, am avut o experiență grozavă cu ea. E o persoană bună, drăguță cu echipa, drăguță cu toată lumea, cu picioarele pe pământ. A venit cu bebelușul ei pe platourile de filmare și cu bona, ceea ce mi s-a părut adorabil”, a adăugat Dolph Lundgren. 

Filmul Aquaman and the Lost Kingdom va fi lansat la jumătatea lunii martie 2023, în America.

Fotografii: Getty ImagesGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni