• PRO TV
  • Shakira a început să-i urmărească pe Chris Evans și Henry Cavill pe Instagram

Shakira a început să-i urmărească pe Chris Evans și Henry Cavill pe Instagram

Shakira a început să-i urmărească pe Chris Evans și Henry Cavill pe Instagram

E despărțirea anului în showbiz-ul internațional! Shakira și Gerard Pique au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu după aproape 12 ani de relație. Motivul se pare că ar fi fost infidelitatea fotbalistului, iar presa străină scrie că artista l-ar fi prins cu o tinerică. 

Acest aspect nu a fost însă confirmat de cei doi, însă jurnaliști spanioli scriu că starul Barcelonei ar fi călcat strâmb de mai multe ori. 

Dacă zvonurile sunt adevărate, Gerard Pique i-a fost infidel nu doar uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, ci și uneia dintre cele mai mari vedete pop din istoria muzicii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Mai multe celebrități au declarat de-a lungul timpului că au o pasiune pentru superba columbiană. Se pare că și artista are un crush pentru niște frumușeii de la Hollywood. 

La mai puțin de 48 de ore, după ce presa spaniolă a anunțat că cei doi s-au despărțit, Shakira a început să-i urmărească pe actorii Chris Evans și Henry Cavill pe contul de Instagram, potrivit Marca

Shakira are peste 74,4 de milioane de urmăritori pe Instagram și urmărește doar 151 de persoane. 

Dacă Henry este implicat într-o relație cu Natalie Viscuso, Chris Evans este single. Starul din Captain America i-a dat la rândul său follow superbei actrițe la doar câteva. Nu este niciun secret că atât Henry Cavill, cât și Chris Evans, sunt doi dintre cei mai râvniți actori din lume. 

Fanii sunt încântați peste măsură și nu-și doresc decât s-o vadă fericită pe artistă. Unii visează deja la un cuplu Shakira-Chris Evans. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni