• PRO TV
  • Justin Bieber își amână concertele din cauza unei boli misterioase: „Se înrăutățește”

Justin Bieber își amână concertele din cauza unei boli misterioase: „Se înrăutățește”

Justin Bieber își amână concertele din cauza unei boli misterioase: „Se înrăutățește”

Justin Bieber a anunțat că își amână concertele din următoarea perioadă din cauza unei boli misterioase.

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali. Acesta, după 14 ani de carieră, se bucură de un succes incredibil! Cu toate acestea, el nu este ferit de problemele medicale, care îi afectează atât viața, cât și profesia. Recent, cântărețul a anunțat că este nevoit să amâne concertele pe care le avea planificate pentru perioada următoare, din cauza unei boli misterioase. 

Artistul a menționat faptul că boala de care suferă se înrăutățește pe zi ce trece, motiv pentru care are nevoie de o perioadă de repaus.

„Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățelte. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut). Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine”, a anunțat acesta pe rețelele de socializare.

Se pare că și soția artistului, Hailey Bieber se simte destul de obosită, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut pe TikTok.

„Mi s-a părut mai greu decât de obicei. Cred că motivul pentru care am decis să împărtășesc asta este pentru că știu că, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt așa. Și știu că mereu mă face să mă simt mai bine când vorbesc cu alți oameni, despre sentimentele mele. Voiam să vă spun că nu sunteți singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, vă trimit multă iubire”, a spus Hailey Bieber.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Trendurile anului 2022 pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni