• PRO TV
  • Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în apartamentul său

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în apartamentul său

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în apartamentul său

Actorul Sergiu Marocico a fost găsit mort în apartamentul său din Dâmbu Pietros, un cartier din Târgu Mureș. Iată care sunt primele informații oferite de Poliție!

Sergiu Marocico, actor de la Teatrul Național, în vârstă de 34 de ani, a fost implicat într-o altercație în familie, în cursul zilei de ieri. Bărbatul se afla în proces de divorț cu mama fetiței sale, față de care avea și un ordin de restricție, pe care l-ar fi încălcat. Din această cauză, el era căutat de lucrătorii Inspectoratului Județean de Poliție care încercau să investigheze cazul. Oamenii legii au încercat să îl contacteze telefonic, însă potrivit jurnaliștilor de la punctul.ro, acesta nu a răspuns. Astfel, polițiștii au mers la apartamentul pe care actorul îl deținea în Dâmbu Pietros, un cartier din Târgu Mureș. Inițial, aceștia au constatat că locuința este goală, motiv pentru care au părăsit locul tragediei.

După ce Poliția a primit mai multe informații cu privire la Sergiu Marocico, s-a hotărât ca oamenii legii să inspecteze din nou locuința actorului. Atunci când au intrat în apartament, l-au găsit pe bărbat inconștient, iar medicii de la SMURD l-au declarat decedat.

Primele iporteze ale poliției duc către o sinucidere, însă încă nu este nimic confirmat. Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. 
 

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Mureș.

În acest moment a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, au mai transmis polițiștii.

Prietenii și rudele acestuia au postat mai multe mesaje de regret pe rețelele de socializare. Aceștia se află în șoc din cauza veștii nefericite.

„Nu cred, Doamne ferește! Dumnezeu sa îi dea liniștea de care avea nevoie. Om prea bun și mult prea repede plecat'

„Sergiu, dragule drag, ce triști ne lași… cât de neputincioși ne-am dovedit la durerea ta. Tu, care aduceai atâta lumina și căldură. Dumnezeu să te ierte!”, sunt unele dintre mesaje publicate pe pagina de Facebook a actorului.

Sursă foto: Facebook/Sergiu Marocico

VEZI ȘI: Trendurile anului 2022 de pe TikTok

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni