• PRO TV
  • Fly Project lansează „Bipolar”, o piesă manifest

Fly Project lansează „Bipolar”, o piesă manifest

Fly Project lansează „Bipolar”, o piesă manifest

Muzica Fly Project este permanent în toate cluburile din lumea întreagă, strânge sute de milioane de vizualizãri și zeci de mii de oameni împreună la concerte. Tudor Ionescu a decis să scoată și o piesă cu un mesaj puternic, care dă speranță și bucurie celor care le-au pierdut, din orice motiv.

„Bipolar” este noul single Fly Project, un manifest pentru stările prin care trece un om și lumea în care trăiește, care îl provoacă la un carusel de sentimente. Piesa te motivează să iei lucrurile așa cum sunt, să cauți soluții și să te bucuri de viață pe un ritm de reggaeton.

„Piesa asta este despre mine, despre tine, despre el.. despre noi toți în anumite momente, când viața ne aruncă în niște stări pe care trebuie să le trăim din mers, în care nu avem timp să înțelegem ce se întâmplă cu noi, când ne afundăm în treburi și uităm de noi. Întotdeauna însă există o soluție, o zi de mâine mai limpede și care îți arată că totul se poate rezolva, poate să fie bine, să uiți de probleme și să dansezi”, a spus Tudor Ionescu.

Produsă de Tudor Ionescu și echipa United States Of Music, studioul deținut de artist, „Bipolar” este lansată astăzi simultan în toată lumea pe toate platformele de streaming și magazinele muzicale. 

„Pentru că toată lumea este activă pe TikTok, am încărcat acolo piesa întreagă, pe părți, să fie disponibilă integral, și abia aștept să văd la ce tiktok’uri vă inspiră, ce povești ne spunem mai în glumă, mai în serios, ce ne învățăm unii pe ceilalalți sau de ce râdem împreună, și o să puteți vedea la tot ce m-am gândit și eu și ce surprize vor mai urma în scurt timp”, a mai spus Tudor Ionescu.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Salată de creveți cu mango

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni