• PRO TV
  • Squid Game jocul, în pregătire la Netflix. Care este premiul cel mare

Squid Game jocul, în pregătire la Netflix. Care este premiul cel mare

Squid Game jocul, în pregătire la Netflix. Care este premiul cel mare

Netflix pregătește lansarea jocului Squid Game, inspirat de serialul de mare succes cu același nume. Reprezentanții platformei de streaming au anunțat că au dat startul castingului pentru selectarea celor 456 de concurenți. Ei se vor bate pentru cel mai mare premiu din istoria reality-show-urilor.

Squid Game jocul va alinia la start 456 de concurenți, care se vor bate pentru premiul cel mare, de 4,56 de milioane de dolari. Probele prin care vor trebui să treacă participanții sunt inspirate de serialul care a făcut senzație pe platforma de streaming, însă organizatorii vor avea și alte provocări pentru concurenți, scrie metro.co.uk.

Strategiile și alianțele vor juca un rol crucial, având în vedere că după fiecare probă unii concurenți vor fi „eliminați”. Însă, ei nu vor fi uciși, precum în serial, ci înlăturați din concurs.

Fanii serialului se pregătesc pentru o călătorie fascinantă și imprevizibilă, în timp ce cei 456 de concurenți ai noștri din lumea reală navighează în cea mai mare serie de competiții din toate timpurile, plină de tensiune și răsturnări, cu cel mai mare premiu în bani vreodată care îi așteaptă la final”, a spus Brandon Riegg, vicepreșdinte Netflix.

În acest moment, realizatorii Squid Game pregătesc și lansarea sezonului 2 al serialului. Data lansării nu a fost comunicată încă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni