• PRO TV
  • Fiica lui David Beckham, ca o prințesă la un eveniment monden din Veneția

Fiica lui David Beckham, ca o prințesă la un eveniment monden din Veneția

Fiica lui David Beckham, ca o prințesă la un eveniment monden din Veneția

Harper Beckham a atras toate privirile la un eveniment monden din Veneţia, organizat la Teatrul Fenice. Fiica fostului fotbalist David Beckham a arătat ca o adevărată prințesă într-o rochie lungă fără mâneci. 

În vârstă de 10 ani, Harper demonstrează că se trage dintr-o familie cu gusturi bune. Ținuta ei, care a îmbinat stilul clasic și casual a fost apreciată de critici. Fiica lui David şi Victoria Beckham a ales o rochie lungă, cu nuanțe de roz și bleu și o pereche de adidași. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


„Această poză îmi topește inima.Timp special petrecut cu cel mai bun tătic din lume. Mami vă iubește atât de mult pe amândoi. Sunteți totul pentru mine. @davidbeckham sărutări”, a scris Victoria Beckham în dreptul imaginii. 

David şi Harper au plecat într-o vacanţă doar ei doi, pentru a petrece mai mult timp împreună. Nu uită însă să-și bucure urmăritorii de pe Instagram, dar și membrii familiei cu filmulețe în care arată cum se distrează. Sursă foto: Instagram/ victoriabeckham

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni