• PRO TV
  • Alex Rodriguez, vacanță în Italia alături de fiicele sale. Ce frumoase sunt Natasha și Ella

Alex Rodriguez, vacanță în Italia alături de fiicele sale. Ce frumoase sunt Natasha și Ella

Alex Rodriguez, vacanță în Italia alături de fiicele sale. Ce frumoase sunt Natasha și Ella

Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez petrece o frumoasă vacanță în Capri (Italia), împreună cu fiicele sale, Natasha și Ella. 

Alex Rodriguez (46 de ani), fostul star de la Yankees, care a avut o relație de patru ani cu Jennifer Lopez, a vizitat recent frumoasa insulă Capri din Italia, preferată de multe vedete. În călătorie, a fost însoțit de fiicele sale, Natasha (17 ani) și Ella (14 ani), din relația cu fosta sa soție Cynthia Scurtis. 

Alex a postat câteva imagini pe Instagram, spre entuziasmul fanilor. Fetele pozează zâmbitoare, fiind îmbrăcate în rochii de vară, de culoare albă.

„Uite cine s-a prezentat în Capri? Tip norocos. #girldad #capri”, a descris Alex fotografia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

După despărțirea de Jennifer Lopez, bărbatul încearcă să-și refacă viață și a fost văzut deja în compania une femei frumoase.  

O sursă apropiată lui Rodriguez a declarat pentru PEOPLE că „se întâlnește ocazional” cu modelul de fitness și influencerița Kathryne Padgett, în vârstă de 25 de ani. 

TMZ a postat fotografii cu legenda de la New York Yankees sărutând o femeie blondă – identificată drept modelul de fitness Kathryne Padgett – în timp ce se afla într-un club de noapte din Capri, Italia.

Pe contul ei de socializare, Kathryne a postat fotografii din Capri, unde se află alături de Rodriguez și de un grup de prieteni. La poza de mai sus, unde modelul fitness apare în bikini, Rodriguez a lăsat un comentariu sub formă de emoji- flacără, semn că este incendiară. 

Povestea de iubire dintre Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez s-a încheiat în martie 2021, odată cu presupusa infidelitate a bărbatului. El ar fi înşelat-o pe cântăreață cu Madison LeCroy. La rândul ei, artista a uimit pe toată lumea când s-a împăcat cu fostul său iubit, Ben Affleck.


Sursă foto: Instagram/ arod

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni