• PRO TV
  • Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul „Tranquilo Papi”

Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul „Tranquilo Papi”

Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul „Tranquilo Papi”

Alex Velea și Antonia lansează single-ul „Tranquilo Papi”, colaborare mult așteptată de fanii celor doi artiști, o piesă deja virală pe TikTok.

Piesa catchy, cu ritmuri de reggaeton, a fost compusă de Alex Velea. Versurile au fost scrise de Alex Velea, Antonia și Rashid. Videoclipul, cu scene sexy și provocatoare, este o creație NGM Creative, în regia lui Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video a fost formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

„Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex Velea.

„Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a declarat Antonia.

La câteva ore de la lansarea oficială pe YouTube, fanii artiștilor le-au scris sute de comentarii. 

„Piesa care ne scapă de stres 100%”, „Cea mai tare melodie hai cu ea mai repede in trending”, „Ce bine arată Antonia”, „Doamne, cât de frumoasă poate fi Antonia!”, „Superbi sunteți amândoi, super tare piesa!”, au fost doar câteva dintre mesaje admiratorilor. 

Anul acesta, Antonia a lansat mai multe piese, în colaborare cu Arkanian ”Complicated”, ”Una Favela” cu Qodës, piesă deja prezentă în topurile din Grecia și Bulgaria, dar și ”Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător din Polonia.

Sursă foto: captură video, Instagram/ Antonia

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni