• PRO TV
  • Demi Rose vrea să se mărite. Este o bombă sexy, dar se plânge că nu are iubit

Demi Rose vrea să se mărite. Este o bombă sexy, dar se plânge că nu are iubit

Demi Rose vrea să se mărite. Este o bombă sexy, dar se plânge că nu are iubit

Demi Rose este numită adesea regina Instagramului, pentru că are aproape 20 de milioane de urmăritori. Modelul cu forme voluptuoase din Marea Britanie a cucerit internetul cu imagini incendiare în ținute sumare și costume de baie. 

Cu toate acestea, Demi Rose a recunoscut recent, într-un schimb de întrebări și răspunsuri, pe pagina ei de socializare, că nu are iubit. Mai mult, tânăra a spus că și-ar dori să se mărite. 


Demi Rose este mereu în centrul atenției la evenimentele la care participă. Cu asemenea calități fizice, mulți ar spune că este visul oricărui bărbat. Până acum însă britanica în vârstă de 27 de ani nu s-a gândit la căsătorie. Ea și-a concentrat atenția pe cariera de model, din care a câștigat bani frumoși. 

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Demi Rose a avut o relație de scurtă durată cu rapperul Tyga. Acesta ar fi înșelat-o cu Demi Rose pe iubita lui din acea vreme, Kylie Jenner (sora lui Kim Kardashian).

Sursă foto: Instagram/ demirose

Vezi și: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni