• PRO TV
  • David Popovici, prima postare pe Instagram, după ce a câștigat aurul la Campionatul Mondial

David Popovici, prima postare pe Instagram, după ce a câștigat aurul la Campionatul Mondial

David Popovici, prima postare pe Instagram, după ce a câștigat aurul la Campionatul Mondial

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici a câștigat cursa de 200 de metri liber la Campionatul Mondial din Ungaria. El nu doar că a reușit să obțină aurul, dar a și doborât un record mondial la juniori: a încheiat cursa cu timpul 1:43.21.

David Popovici este primul român care devine campion mondial la înot. „Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit și cei de acasă au crezut în mine. Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei. Acum voi merge să mă refac și voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanță”, a spus sportivul imediat după cursă. Timpul obținut de el este al patrulea într-un clasament all time!

Campionatul Mondial de Înot de la Budapesta nu a fost televizat în România, iar acest lucru a creat un val de reacții negative pe internet. Iar prima postare de pe Instagram pe care a făcut-o David Popovici după ce a câștigat aurul s-a referit direct la acest lucru.

„Revoluția nu va fi televizată”, a scris înotătorul român în dreptul fotografiei care a adunat peste 16.000 de like-uri și sute de comentarii în doar 10 ore de la postare.

Vezi și: Motivul paraliziei lui Justin Bieber

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni