• PRO TV
  • Mădălina Ghenea și-a etalat picioarele perfecte într-o salopetă super sexy: “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”

Mădălina Ghenea și-a etalat picioarele perfecte într-o salopetă super sexy: “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”

Mădălina Ghenea și-a etalat picioarele perfecte într-o salopetă super sexy: “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”

Mădălina Ghenea culege laude la tot pasul! Superba româncă și-a impresionat din nou fanii cu noile imagini postate pe contul de socializare. 

Îmbrăcată într-o salopetă provocatoare, cu despicături sexy pe picior și în zona bustului, Mădălina a făcut furori printre internauți.

Imaginile au adunat în câteva ore peste 30.000 de like-uri și sute de comentarii. 

“Bellissima!”, “Zeița!”, “Fantastica Mădălina!”, “Cea mai frumoasă femeie din Univers! Nu mai există așa frumusețe!”, “Artă pură!”, “Splendidă!”, “Ești reală?”, “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”, “Ce păpușică!”, “Ești incredibilă! Ce noroc pe iubitul tău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii de pe Instagram. 

Cel mai nou film în care apare Mădălina Ghenea se numește “Deep Fear”, iar românca joacă rolul principal alături de Ed Westwick.

Pelicula Deep Fear este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis. 

Mădălina Ghenea îi dă viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni