• PRO TV
  • Adrian Nartea, despre intervenția medicală în Franța: „Tare mi-aș fi dorit să fi fost asigurat, să nu fiu nevoit să fac chetă”

Adrian Nartea, despre intervenția medicală în Franța: „Tare mi-aș fi dorit să fi fost asigurat, să nu fiu nevoit să fac chetă”

Adrian Nartea, despre intervenția medicală în Franța: „Tare mi-aș fi dorit să fi fost asigurat, să nu fiu nevoit să fac chetă”

Adrian Nartea a povestit la emisiunea iBani despre un moment extrem de dificil din viața sa. Acum 5 ani a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată în Franța.

A ales altă țară la recomandarea medicilor, însă nu i-a fost deloc ușor să acopere costurile ridicate. Actorul a cerut ajutorul prietenilor, care au pus mână de la mână pentru intervenție. Și probleme mai puțin grave, cum ar fi o fractură, o enterocolită sau o infecție urinară la copii sau la soție, poate da bugetul familiei peste cap. În astfel de situații, o asigurare poate să îi ajute pe cei care se confruntă cu o problemă de sănătate să treacă mai ușor peste momentul dificil, spune actorul.

O asigurare de sănătate înseamnă decontarea rapidă a cheltuielilor pentru spitalizare sau intervenții chirurgicale și chiar posibilitatea de tratare în străinătate. În plus, o astfel de protecție poate fi de mare ajutor în contextul actual, în care puterea de cumpărare scade, din cauza scumpirilor, iar bugetele românilor sunt deja afectate.

Ce înseamnă asigurările de sănătate și de viață, dar și care sunt costurile, a explicat Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing & Operations Officer NN România, la emisiunea iBani, prezentată de Ștefana Todică.

Ștefana Todică: Au fost momente în viața ta când ai fi avut nevoie de o asigurare?

Adrian Nartea: Termenul de a fi asigurat este în orice foarte bun, nu mai vorbim de sănătate. Eu pot să spun foarte clar că e important să fii asigurat în momentul în care te duci cu fetițele la spital, pentru că una din ele are infecție urinară sau, la o lună distanță, cealaltă are rotavirus. Este foarte important să te bazezi pe ceva, pentru că în momentul în care îți vezi copilașul că este cumva într-o stare letargică, pe canapea și nu mai vrea să mănânce, nu știi unde să suni și ce să faci. În momentul acela, dacă ai un plan de rezervă, să zici că mă duc acolo, știu foarte clar că o să aibă grijă de copil și o să fim cu toții în regulă, lucrurile sunt mult mai bune.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni