• PRO TV
  • Nepoata lui Cristiano Ronaldo și-a etalat silueta sexy la plajă. Reacția fanilor: “O sirenă!”

Nepoata lui Cristiano Ronaldo și-a etalat silueta sexy la plajă. Reacția fanilor: “O sirenă!”

Nepoata lui Cristiano Ronaldo și-a etalat silueta sexy la plajă. Reacția fanilor: “O sirenă!”

Ce faci atunci când unchiul tău este nimeni altul decât Cristiano Ronaldo? Duci o viață lipsită de griji și te pozezi doar în destinații de vis. Cel puțin asta face Alicia Beatriz Aveiro, nepoata portughezului. 

Cristiano Ronaldo nu este singurul membru al familiei care arată bine la plajă. 

Alicia, nepoata superstarului de la Manchester United, are 23 de ani și a reușit să adune aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram. Tânăra adoră să pozeze sexy și își etalează în mod frecvent posteriorul în bikini minusculi. 

Ultimele imagini postate de Alicia pe Instagram au adunat zeci de mii de like-uri. Nepoata lui Cristiano Ronaldo s-a pozat în ipostaze sexy la piscină, sau la bordul unui iaht. 

“O sirenă”, “Ce frumoasă ești!”, “Mai mult decât perfectă!”, “Am făcut o pasiune pentru tine!”, “Fata perfectă!”, “Ce sexy ești!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 
 

Alicia se mândrește cu unchiul ei pe Instagram. Cei doi apar în mai multe fotografii de pe contul de socializare al tinerei, iar Alicia îl numește “cel mai bun unchi din lume”.

Alicia este fiica lui Hugo Aveiro, fratele lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul mai are două surori: Liliana Catia și Elma.

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni