• PRO TV
  • Ea le arată degetele, ei o plătesc. O femeie a făcut 13.000 de dolari într-o lună datorită unui „defect” anatomic rar

Ea le arată degetele, ei o plătesc. O femeie a făcut 13.000 de dolari într-o lună datorită unui „defect” anatomic rar

Ea le arată degetele, ei o plătesc. O femeie a făcut 13.000 de dolari într-o lună datorită unui „defect” anatomic rar

Bărbaților le plac femeile frumoase și voluptuoase și, uneori, plătesc sume considerabile pentru a cumpăra fotografii și filmulețe în care ele apar îmbrăcate sumar. Însă, o fostă asistentă medicală de 38 de ani a aflat că poate câștiga bani din satisfacerea unei pofte ciudate a celor care o urmăresc online.

Allie Rae are trei copii și, până anul trecut, lucra ca asistentă medicală într-o unitate de terapie intensivă pentru nou-născuți din Boston. Femeia a fost concediată după ce șefii ei au aflat că și-a făcut cont pe OnlyFans, platforma online destinată adulților.

Tot răul spre bine, fiindcă într-un an a reușit să câștige peste un milion de dolari din distribuirea de conținut XXX pe bază de abonament. Însă, luna trecută a descoperit o nouă metodă de a face bani, fără a fi nevoită să se dezbrace în fața camerei și să pozeze provocator.

Femeia își poate îndoi degetele mari de la mâini atât de mult încât poate forma un unghi de 90 de grade. „Defectul” anatomic i-a impresionat pe urmăritorii ei virtuali, care i-au cerut fotografii și clipuri video exclusive în care ea să-și îndoaie degetele cum puțini oameni o pot face.

Un tip mi-a scris pentru că a văzut, în poveștile mele de pe Instagram și pe TikTok, cât de flexibile erau degetele mele. A spus că are un fetiș uriaș pentru degete, iar ale mele sunt foarte rare și flexibile”, a spus femeia pentru nypost.com.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Într-o lună, imaginile cu degetele i-au adus 13.000 de dolari în conturi, însă noua sursă de venit are toate șansele să devină una permanentă, fiindcă tot mai mulți internauți se declară interesați să plătească pentru a avea o poză sau un filmuleț cu degetele ei.

Am început să primesc mesaje și de la alți pasionați de degete de pe TikTok și am făcut încă 8.000 de dolari luna aceasta, pentru poze și clipuri video cu degetele mele pe volan, în timp ce conduc sau țin lucruri în mâini”, a mai spus ea.

Însă, cea mai ciudată cerere a venit de la un bărbat care colecționează dinți. El i-a oferit 20.000 de dolari în schimbul celor doi dinți frontali, pe care ar fi trebuit să și-i scoată. Tot el, spune femeia, ar fi plătit și intervenția stomatologică de implantare a unor dinți artificiali, care să-i înlocuiască pe cei naturali. Allie Rae a refuzat.

Credeți că e ciudat? Această femeie face bani din vânzarea pârțurilor sale, la borcan, pe care le vinde cu sume impresionante. Aflați AICI ce a pățit din cauza alimentației pe care și-a impus-o pentru a stimula producția de gaze intestinale!

Fotografii: @theallierae

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni