• PRO TV
  • (P) Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

(P) Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

(P) Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

Asigurarea de viață înseamnă o plasă de protecție pentru cei dragi sau un fel protector pentru familia ta. De cele mai multe ori, o problemă de sănătate, un accident sau chiar un deces rezultă cheltuieli neplanificate, care sunt greu de acoperit. Un aspect îngrijorător este că, în continuare, România se numără printre țările europene cu un nivel scăzut de penetrare a asigurărilor de viață și cu deficit important de protecție.

Tocmai din această cauză, numeroase familii nu dispun de resursele financiare pentru a acoperi cheltuielile de care e nevoie într-o situație neprevăzută, estimate la o medie de 110.000 de lei, potrivit calculelor pe baza unui studiu realizat de UNSAR în 2019. O asigurare de viață poate acoperi acest deficit, oferind protecție.

Începând cu numai 5 lei pe zi, soluția de protecție de la NN oferă clienților liniștea că familia lor beneficiază de până la 1,8 milioane de lei în cazul în care lor li se întâmplă ceva neprevăzut. În situația unui deces, asigurarea de viață achită familiei suma asigurată stabilită, pentru a trece mai ușor peste dificultățile financiare.

Există și situația în care clienții primesc înapoi 30% din primele de asigurare plătite, în cazul în care până la finalul contractului nu se întâmplă nimic și nu este nevoie de asigurare.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni