• PRO TV
  • La 13 ani de la deces, s-a aflat că vila lui Michael Jackson a fost jefuită, dispărând și pijamaua pe care o purta când a murit

La 13 ani de la deces, s-a aflat că vila lui Michael Jackson a fost jefuită, dispărând și pijamaua pe care o purta când a murit

La 13 ani de la deces, s-a aflat că vila lui Michael Jackson a fost jefuită, dispărând și pijamaua pe care o purta când a murit

Nici nu era încă înmormântat, când o cunoştinţă a familiei a pătruns în casă şi a devalizat-o! Informația tocmai a fost făcută publică.

Cei care au în grijă imperiul lăsat de Michael Jackson susțin că una dintre proprietăţile megastarului a fost jefuită de un bărbat apropiat familiei sale, care ar fi profitat de haosul și tristețea din jurul morții lui MJ, pentru a scoate o grămadă de bunuri din casa artistului.

Potrivit noilor documente juridice, obținute de TMZ.com, managerii averii lui MJ susțin că Jeffré Phillips ar fi făptuitorul. La momentul morţii lui Michael Jackson, acesta ar fi fost logodit cu una dintre surorile artistului, La Toya Jackson. Jeffré Phillips ar fi profitat de şederea lui, timp de 9 zile, în Carolwood House, pentru a fura diverse lucruri personale ale lui MJ.

Avocaţii proprietăţii lui Michael susțin că Phillips s-a instalat în casă imediat după ce MJ a murit, pe 25 iunie 2009, și a comis acte de furt sub acoperirea haosului din jurul casei, anume ancheta ce-a urmat decesului şi mutarea unor lucruri prin casă. El a sustras diverse obiecte, inclusiv iPhone-ul lui MJ, permisul de conducere din California, câteva sticle de pastile cu prescripție medicală cu pastile înăuntru și câteva haine, chiar şi pijamaua pe care o purta Michael în ultimele ore înainte de moartea sa -- care se pare că fusese îndepărtată din corpul său de paramedicii care încercau să-i salveze viața -- și un tub de resuscitare care pare să fi fost folosit pe Michael!

Mai grav este că Phillips a furat și câteva note scrise de mână de MJ, plus o servietă plină cu acte personale și de afaceri, precum și camere video, computere și un hard disk.

Michael Jackson a murit înglodat în datorii, dar a câştigat 2 miliarde de dolari post-mortem. Proprietăţile lui au adus venituri de peste 1.7 miliarde de dolari, pe parcursul a primilor zece ani de la moartea artistului, când „imperiul“ său era marcat de datorii de peste 500 de milioane de dolari. Potrivit documentelor legale, executorul şi avocaţii proprietăţii Jackson au lucrat constant pentru a reconstrui şi contabiliza finanţele.

Foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni