• PRO TV
  • Elizabeth Hurley, apariție spectaculoasă în costum de baie la 57 de ani! Actrița a descoperit elixirul tinereții

Elizabeth Hurley, apariție spectaculoasă în costum de baie la 57 de ani! Actrița a descoperit elixirul tinereții

Elizabeth Hurley, apariție spectaculoasă în costum de baie la 57 de ani! Actrița a descoperit elixirul tinereții

În cazul ei, vârsta e doar un număr! Elizabeth Hurley a împlinit recent 57 de ani, dar arată la fel de bine ca la 20 de ani. 

Pe covorul roșu, Elizabeth este o adevărată apariție. Cu o siluetă trasă prin inel și un bust impresionant, starul din “Pact cu diavolița” face furori în fața fotografilor de fiecare dată. La fel de bine arată și când renunță la rochiile spectaculoase și make-up. 

Recent, actrița a postat câteva imagini pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 2,4 milioane de fani. 

Elizabeth și-a impresionat fanii după ce a apărut într-un costum de baie galben, din două piese. Internauții nu au știut ce să admire mai întâi: picioarele tonifiate, abdomenul plat sau bustul generos. 

Imaginile au adunat aproape 70.000 de aprecieri. “Frumusețea ta nu poate fi descrisă în cuvinte!”, “Cea mai frumoasă femeie din lume!”, “Arăți uimitor!”, “Vârsta e doar un număr”, “Ești pur și simplu incredibilă”, “Magnifică”, “Ești senzațională”, sunt doar o parte din sutele de mesaje postate de internauți. 

Elizabeth se află într-o formă fizică de invidiat și este model pentru propriile creații. Actrița și-a făcut reclamă chiar la costumele de baie și rochiile de plajă care îi poartă semnătura. Drept mulțumire, le-a oferit fanilor și un discount generos. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni