• PRO TV
  • Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor ei

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor ei

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor ei

Iată ce ținută a purtat Carmen Iohannis în calitate de dirigintă a clasei a XII-aE!

Carmen Iohannis este, pe lângă Prima Doamnă a României, o profesoară extrem de apreciată și admirată de la liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Anul acesta ea a fost dirigintă la clasa a XII-a E. Elevii au avut parte de un bal de absolvire așa cum se cuvine, cu atât mai mult datorită faptului că rezultatele de la examenul de bacalaureat au fost foarte bune! Soția lui Klaus Iohannis a avut mare grijă la vestimentația aleasă și a purtat un accesoriu precum al absolvenților de liceu!

Carmen Iohannis a decis să îmbrace o rochie scurtă, tinerească, fără mâneci, de culoare bleu cu prin floral colorat, la care a accesorizat o pereche de saldale de culoare roz prăfuit. Prima Doamnă a României a mai abordat acest gen de ținute și cu alte ocazii, iar mereu a arătat impecabil. Acum, spre deosebire de aparițiile avute la alte evenimente, Carmen Iohannis a decis să își aranjeze diferit părul. Astfel, aceasta a avut un coc lejer, lăsând câteva șuvițe să îi încadreze fața. De asemenea, ea și-a schimbat și culoarea părului și a apărut la balul de absolvire cu nuanțe de blond în păr.

Fetele din clasa pe care Prima Doamnă a coordonat-o, au ales să poarte rochii lungi din satin, voal sau tafta, în timp ce băieții au optat pentru costume. Ceea ce i-a impresionat pe mulți a fost faptul că atât elevii, cât și Carmen Iohannis au purtat la mână accesorii cu flori.


Mai mult decât atât, Carmen Iohannis a postat și un mesaj de felicitări pentru unul dintre elevii săi, care a obținut media 10 la examenul de bacalaureat.

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Sursă foto: Facebook/Carmen Iohannis

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni