• PRO TV
  • În ce relații au rămas Alex Delea și Elena Chiriac, după competiția Survivor

În ce relații au rămas Alex Delea și Elena Chiriac, după competiția Survivor

În ce relații au rămas Alex Delea și Elena Chiriac, după competiția Survivor

Alex Delea a reușit să câștige atât competiția Survivor, cât și simpatia publicului larg. Acesta a concurat în marea finală alături de Elena Chiriac, iar oamenii au considerat că cei doi formează un cuplu. Iată care este, de fapt, relația lor după terminarea competiției Survivor România!

Alex Delea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Acesta nu doar că a reușit să câștige competiția, ci și simpatia publicului, datorită personalității sale extrem de puternice și versatile. În timpul show-ului, el a fost destul de apropiat de Elena Chiriac, iar telespectatorii au speculat că între ei ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Recent, în cadrul unui interviu, el a explicat care este relația pe care o are cu fosta sa adversară.

Întrebat în ce relații se află în prezent cu Elena, câștigătorul Survivor România a declarat că vorbește și îi scrie constant. Ba mai mult, el consideră că există o relație de prietenie, chiar și după finalizarea show-ului ProTV. Referitor la speculațiile apărute în mediul online, conform cărora ar avea o relație de iubire cu fosta concurentă, Alex Delea nu a negat informațiile, dar nici nu le-a confirmat.

Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi!” (zâmbește), a declarat el pentru VIVA.ro.Acesta a spus care au fost cele mai mari provocări pe care le-a trăit de-a lungul competiției Survivor România. Se pare că principala problemă întâmpinată a fost foamea, urmată de ploaie și de dormitul pe jos.

„Topul ar fi: foamea, ploaia, dormitul pe jos, gândurile de acasă… E un pachet de suferință. Atunci când erai foarte obosit, voiai să dormi, dar nu puteai din cauza ploii. Și se adăuga și foamea… Era absolut tragic”, a spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Alex Delea/Facebook, Elena Chiriac/Facebook

VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni