• PRO TV
  • Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal al Spaniei

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal al Spaniei

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal al Spaniei

Carmen Iohannis a ieșit din tipar cu ținuta sa la dineul de la Palatul Regal din Madrid, unde l-a însoțit pe soțul ei, președintele Klaus Iohannis. 

În cadrul dineului de gală organizat cu ocazia Summitului NATO, Carmen Iohannis a optat pentru o ținută de vară, mai exact o rochie roz, strălucitoare, pe care a asortat-o cu accesorii și cu un coc lejer la spate.

Soția președintelui României a ieșit din tipar la propriu și a atras toate privirile cu stilul ales, având în vedere că celelelte soții ale șefilor de stat au purtat culori simple, care au variat între alb și negru. 

Klaus Iohannis a purtat un costum elegant, clasic, accesorizat cu o cravată albastră. Președintele s-a simțit foarte bine la eveniment, lucru care se remarcă în fotografiile publicate pe profilul său personal de Facebook.

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO care începe mâine la Madrid”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Cea care a ieșit în evidență alături de Carmen Iohannis a fost Brigitte Macron, soția președintelui Franței, care a purtat o rochie turcoaz, de vară. 

Șefii de stat au fost acompaniați de soțiile acestora și au fost întâmpinați de gazda dineului, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei, care a ales o rochie neagră elegantă, cu o curea în talie.

De asemenea, la eveniment au fost prezenți Joe Biden și soția sa, care a optat pentru un costum office, alb. 

Sursă foto: Klaus Iohannis/Facebook, Profimedia, presidency.ro

VEZI ȘI: Abonamente pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni