• PRO TV
  • Afaceri inspirate de succesul Facebook 

Afaceri inspirate de succesul Facebook 

Afaceri inspirate de succesul Facebook 

Succesul nebun pe care reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg il are in intreaga lume s-a transformat intr-un adevarat fenomen. Tot mai multi oameni petrec ore in sir pe Facebook, socializand cu prietenii. Potrivit unui studiu citat de TechCrunch, aproximativ 8 persoane isi faceau cont in fiecare secunda. Amploarea pe care acest “social media” l-a avut, de la lansare si pana in prezent, i-a determinat pe cativa intreprinzatori sa comercializeze diverse produse cu emblema Facebook. Asadar, iata ce afaceri s-au nascut, de pe urma cele mai populare retele de socializare din lume.

Perna Facebook Un intreprinzator cu simtul umorului s-a gandit ca navigarea pe Facebook este extrem de obositoare. Asa ca intre discutiile cu prietenii, lucru, mancat si plata facturilor online, pui sa tragi un pui sa te somn. Si unde ai putea face asta mai bine decat pe o perna, bineinteles, personalizata cu emblema companiei? Perna este confectionata 100% manual si umpluta cu poliester, ceea ce o face sa fie destul de elastica. Poti asadar sa te odihnesti pe ea, atunci cand simti ca grijile “virtuale” te depasesc sau s-o faci cadou unui prieten, fan al cunoscutului site de socializare, bineinteles. Poti sa-ti comanzi o astfel de perna cu 5 dolari, daca te afli in Statele Unite sau Canada si 10 dolari din oricare alta parte a globului.

Stampile Like/Dislike Facebook a promovat expresia „Imi place”/ ”Like”, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor de a da cate un „Like” tuturor fotografiilor, articolelor, video-urilor, expresiilor, statusurilor care le plac, aratandu-si astfel aprecierea si preferintele pentru anumite lucruri. Daca te numeri printre dependetii de „Like-uri” si uneori ai tendinta de a da „click” cu degetele chiar si pe hartiile de pe birou, poti sa-ti cumperi o stampila care nu numai ca imprima „Like-uri”, dar si „Dislike-uri”, spre deosebire de reteaua de socializare (unde nu poti da dislike unei postari). Poti astfel chiar sa le arati subalternilor tai daca ti-au placut sau nu rapoartele pe care le-au realizat. O astfel de stampila te costa 15 dolari.

Citeste mai mult pe incont.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni