• PRO TV
  • Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Cele zece secrete care i-au adus unui antreprenor doua miliarde de dolari in conturi

Are 43 ani si a ajuns la performanta de a castiga intr-o singura zi aproape doua miliarde de dolari de pe bursa si asta din listarea unei afaceri care la inceput nu dadea mari semne ca ar putea ajunge intr-o buna zi un succes rasunator. El insa a continuat sa creada in ea. De ce?

Este vorba despre co-fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman, absolvent al universitatilor Standford si Oxford, care a reusit sa puna pe picioare o afacere de miliarde. Reteaua de socializare numara acum peste un miliard de utilizatori si si-a facut acum un debut rasunator la bursa din New York, iar cotatia actiunilor sale a crescut de la 45 la 100 de dolari.

Reid sustine ca actuala situatie economica le permite intreprinzatorilor isteti sa-si dezvolte start-up-uri de succes, noteaza Bloomberg. Mai mult, el ii sfatuieste pe antreprenorii curajosi sa profite de starea in care se afla economia la nivel mondial si sa-si dezvolte business-urile.   Intr-una din conferintele pe care le-a tinut in Texas, in luna martie, acesta si-a dezvaluit cele zece reguli antreprenoriale, dupa care se ghideaza in afaceri.

Iata care sunt secretele lui Reid Hoffman:  

1. Fii perturbator. Intreaba-te: Este ceea ce vreau sa fac ceva original si diferit de tot ceea ce exista deja? Trebuie sa fie ceva care sa revolutioneze industria. Un exemplu dat de Hoffman il reprezinta compania Skype, ca fiind o organizatie perturbatoare, care indeparteaza barierele existente legate de distanta si bani.  

2. Propune-ti un scop important. Pana la urma, investesti acelasi timp si intr-o afacere mica, pe cat investesti intr-una mare. Asa ca, nu refuza sa te gandesti la lucruri marete, totul depinde de modalitatile de realizare a acestor obiective, totul depinde de tine.  

Citeste mai mult pe incont.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni