• PRO TV
  • Festivalul de manele de la Cămărașu, un fiasco: 100 de spectatori în două zile de concerte

Festivalul de manele de la Cămărașu, un fiasco: 100 de spectatori în două zile de concerte

Festivalul de manele de la Cămărașu, un fiasco: 100 de spectatori în două zile de concerte

Organizatorii festivalului de manele One nu au reușit să atragă publicul în număr mare la evenimentul din 1-2 iulie, deși festivalul se anunța unul grandios. Jador și Nicolae Guță au fost la un pas de a-și anula concertele, însă au cântat, într-un final, în fața a câteva zeci de spectatori, unii veniți pe bază de invitație.

Festivalul de manele de la Cămărașu (o comună lângă Cluj-Napoca) n-a decurs conform planurilor. Jador și Nicolae Guță au fost nevoiți să cânte în fața unui public restrâns, mai restrâns decât la o nuntă. Pe pajiștea din comună s-au strâns cel mult 100 de fani ai genului muzical, în cele două zile de festival.

Vineri seară, în prima zi de festival, o mână de oameni se strânsese în jurul scenei, iar Jador a fost la un pas să renunțe la concertul programat. La ora 23:00, atmosfera a fost întreținută de orchestra lui Jador. Conform stiridecluj.ro, artistul a urcat pe scenă aproape de miezul nopții, pentru a-și onora obligațiile din contract.

Sâmbătă, Nicolae Guță a transmis un mesaj pe Facebook pentru a-i îndemna pe fanii săi să nu dea crezare celor spuse pe rețelele sociale, informații conform cărora el și-ar fi anulat concertul din cadrul festivalului.

Regele manelelor le-a lansat o nouă invitație admiratorilor săi, promițându-le un show total, alături de formația sa și de fiica lui, Nicoleta Guță. 

Am nevoie de voi ca de aer. Eu deja sunt activat. Deja am luat ceva la bord”, a transmis artistul pe pagina de Facebook a festivalului.

Ghinionul a ținut și cu Regele, care nu a reușit să strângă mai mult de 100 de spectatori la festivalul de manele de la Cămărașu.

Ce i-a nemulțumit pe participanți

Conform sursei citate, care a avut un corespondent la fața locului, în cele două zile de concerte au fost mai mulți jandarmi decât plătitori de bilete. Organizatorii nu au putut anticipa numărul real al participanților și au solicitat echipaje pentru asigurarea ordinii ca pentru un eveniment cu mii de oameni. Cei mai mulți oameni de ordine au fost trimiși acasă, deoarece prezența lor nu a fost necesară.

Unul dintre motivele eșecului acestui festival ar putea fi promovarea deficitară. Totuși, cei care au fost la concerte s-au plâns de mirosul greu care răzbătea din apropiere, iar de vină ar fi prezența unei ferme de porci aflate în comună.

În afară de Nicolae Guță și Jador, la festivalul de manele de la Cămărașu au mai cântat formațiile celor doi mari artiști, Aza și Nicoleta Guță. Invitat special și amfitrion a fost actorul Claudiu Iosif Racz (Rabă). 

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 140 de lei pentru fiecare zi de festival, însă participanții puteau opta pentru aun abonament pe două zile, la prețul de 259 de lei.

Fotografii: One Festival Facebook

Vezi și VIDEO: Do major, maestre, ep. 7

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni