• PRO TV
  • Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca, un nou dans viral! Peste 7,2 milioane de oameni le-au urmărit mișcările

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca, un nou dans viral! Peste 7,2 milioane de oameni le-au urmărit mișcările

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca, un nou dans viral! Peste 7,2 milioane de oameni le-au urmărit mișcările

Gianluca Vacchi, miliardarul care a devenit celebru cu dansurile sale și stilul de viață excentric, a lansat o nouă melodie. Afaceristul italian este și DJ de succes, iar clipul melodiei “Juega” e deja pe Youtube. 

Pentru a-și promova piesa, italianul s-a filmat cu logodnica tinerică în timp ce făceau câțiva pași de dans pe noua melodia. Peste 7,2 milioane de internauți au urmărit în mai puțin de 24 de ore clipul postat pe Instagram. 

Dacă unii au fost încântați să-i revadă dansând, alții le-au transmis că ar trebui să mai învețe pași noi și să mai schimbe coregrafia. Au fost și cârcotași care au scris că Gianluca și Sharon trăiesc o „iubire falsă”. 

“Ironia vieții. Ea atât de tânără și stă cu un moș...câtă falsitate!”, “El e mai feminin ca ea”, “Mereu același dans! Mai învățați și voi pași noi?”, “Cam ridicol!”, “Nu trebuie să ne arărați dragostea voastră falsă!”,
sunt câteva dintre comentariile acide postate de internauți. 
 
Clipul care a fost vizionat de peste 7,2 milioane de oameni a adunat peste 330.000 de aprecieri. 


Gianluca Vacchi va împlini 55 de ani în august, iar Sharon Fonseca are 27 de ani. Modelul l-a făcut tătic pe Gianluca în octombrie 2020. Cei doi au o fiică, pe nume Blu Jerusalema. Micuța e de asemenea vedetă în clipurile celebrului ei tată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)


Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca s-au întâlnit în urmă cu patru ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Vinde degete pe internet

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni