• PRO TV
  • (P) De ce să folosești o husă pentru canapea în livingul tău? 4 avantaje de care te vei bucura

(P) De ce să folosești o husă pentru canapea în livingul tău? 4 avantaje de care te vei bucura

(P) De ce să folosești o husă pentru canapea în livingul tău? 4 avantaje de care te vei bucura

Huse pentru canapele și fotolii nu sunt o inovație, ele fiind folosite încă din perioada medievală, aducând un aspect formal și elegant în încăperi. Ințial acesta erau croite din muselină albă, iar principalul scop era de a proteja mobilierul de praf, soare, umiditate, murdărie sau chiar insecte. 

La sfârșitul secolulul al XVIII-lea în Anglia, familiile aristocrate încep se să folosească huse personalizate din țesături diferite precum bumbac, in sau amestec de țesături, potrivite fiecărui sezon.

Acestea au început să fie folosite, ulterior și în Franța, și erau fabricate de croitori ai caselor regale, folosindu-se chiar și nasturi, funde, pliuri franțuzești, volane și multe multe alte elemente ce aduceau un aer cu adevărat aristocrat.

În perioada victoriană acestea capătă un aspect mai lejer, ceea ce numim astăzi stilul shabby chic.

În prezent, husele de canapele și colțare, au revenit în trend, nu doar pentru avantajul de a schimba designul canapelelor, colțarelor sau fotoliilor ci și pentru utilitatea lor.

Iată deci, 4 avantaje a huselor de mobilier, precum canapele, colțare și fotolii.

 

Confort

În timp ce unele tapițerii sunt destul de pretențioase și destul de dificil de curățat sau întreținut, o husă îți oferă extrem de mult confort, atunci când este nevoie să le cureți.

Astfel, nu îți vei mai face griji de lichidele care se pot vărsa pe canapeaua, colțarul sau fotoliul tău, de petele pe care copii le pot face sau de părul animalelor de companie.

Husele se spală foarte ușor și îți protejează aceste piese de mobilier de praf, decolorare sau chiar uzare.

Astfel, vei avea parte de o canapea, fotoliu sau colțar, bine întreținute, mereu curate, care vor arăta ca noi, pe termen lung.

 

Varietate

Husele îți oferă o varietate de culori și imprimeuri, iar ele pot fi adaptate fiecărui sezon în parte. Indiferent de stilul locuinței tale, găsești huse pentru coltar pe CasaMoise.ro în culori diverse, potrivite pentru colțarul tău, dar și huse de canapele și fotolii, în modele potrivite locuinței tale.

Cu ajutorul huselor pentru mobilier, nu vei mai fi nevoit să faci investiții mari, chiar și atunci când vrei să aduci o schimbare în casa ta, cu un buget redus.

Descoperă culori, texturi și imprimeuri uimitoare pe casamoise.ro, , perfecte pentru design-ul locuinței tale și bucură-te de schimbările pe care le poți face atât de ușor în locuința ta.

 

Protecție

O canapea, un colțar sau fotoliile, nu sunt investiții pe termen scurt, iar acestea, cu siguranță, nu sunt cele mai ieftine piese de mobilier, din casa ta.

De câte ori nu ți-ai făcut griji referitor la canapeaua, colțarul sau fotoliul cel nou că acesta se va murdări?

Fie că ai copii sau animale de companie, cu aceste huse, nu mai are sens să te îngrijorezi, pentru că piesele tale de mobilier vor fi protejate,nu doar de pete sau urme, ci chiar de zgârieturi.

Pe lângă protecție, cu ajutorul unei huse vei aduce o notă de prospețime în casa ta, ori de câte ori, îți dorești, printr-o simplă curățare la mașina de spălat.

 

Design variat

Casele noastre trec prin schimbări diverse, în funcție de sezon. De cele mai multe ori, ne dorim ca atmosfera din casa noastră să fie potrivită momentului în care ne aflăm, pentru a ne aduce acea stare de bine, de acasă.

Fie că îți dorești nuanțe vibrante de vară, culori tari, tomnatice sau culori specifice pentru sezonul de iarnă, husele de pe casamoise.ro, pot fi găsite în modele și culori care vor completa perfect atmosfera din casa ta.

În plus, atunci când îți dorești să schimbi stilul locuinței tale, dar nu vrei să investești într-o canapea nouă sau un colțar nou, iată că ai la îndemână o variantă ușoară și ieftină de a-ți modifica design-ul din locuința ta.

Husele sunt perfecte chiar și pentru a acoperi o canapea mai veche, căreia vrei să îi aduci un aspect cu totul nou.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni