• PRO TV
  • Ce nume original au ales Ed Sheeran și partenera lui pentru a doua fetiță?

Ce nume original au ales Ed Sheeran și partenera lui pentru a doua fetiță?

Ce nume original au ales Ed Sheeran și partenera lui pentru a doua fetiță?

Starul pop și partenera sa au anunțat nașterea celei de-a doua fiice în luna mai a acestui an, după ce au ținut sub secret sarcina.

 


 
Potrivit dailrecord.co.uk, cei doi au numit-o pe fetiță Jupiter Seaborn Sheeran. Potrivit The Sun, numele a fost ales datorită semnificației speciale pe care îl are pentru părinți. O sursă a declarat pentru The Sun: „Ed și Cherry au iubit numele atât pentru ​​ceea ce reprezintă, cât și pentru unicitatea lui. Toată lumea crede că Jupiter e perfect pentru micuță.”.
 
Cuplul a anunțat sosirea celui de-al doilea copil după ce părinții au ținut ascunsă sarcina lui Cherry. Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu o pereche de șosete albe minuscule pe o pătură tricotată maro. Alături de poză, a scris: „Vreau să vă anunțam că am avut o altă fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem nerăbdători să fim o familie de 4 x”.Ed, care se află în prezent într-un turneu mondial, și soția Cherry sunt, de asemenea, părinții fiicei Lyra Antarctica.

VIDEO- Secretul nespus a lui Johnny Depp:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni