• PRO TV
  • Fiica lui Ilie Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a apucat de OnlyFans

Fiica lui Ilie Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a apucat de OnlyFans

Fiica lui Ilie Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a apucat de OnlyFans

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, din mariajul cu actrița Alexandra King, și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă pentru adulți pe care este încărcat conținut interzis minorilor.

În vârstă de 32 de ani, Charlotte Năstase a dezvăluit pentru ziare.com că a luat decizia de a-și face cont pe OnlyFans ca urmare a unei discuții pe care a avut-o în urmă cu foarte mulți ani cu Ilie Năstase. Mai mult decât atât, fiica fostului jucător de tenis a afirmat că nu mai ține legătura cu tatăl ei, dar că a mai vorbit cu Amalia Năstase.

„Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Am vorbit cu Amalia Năstase chiar și când mi-am făcut cont pe OnlyFans și m-a încurajat. Mi-a spus: «Du-te și fă o grămadă de bani»”, a spus Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase.

Potrivit sursei citate, pentru a se abona la contul de OnlyFans al lui Charlotte Năstase, internauții trebuie să plătească 17 dolari.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a găsit în baie, la 4 dimineața”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni