• PRO TV
  • Ediția aniversară „Vorbește Lumea” a fost lider de audiență

Ediția aniversară „Vorbește Lumea” a fost lider de audiență

Ediția aniversară „Vorbește Lumea” a fost lider de audiență

Au trecut 7 ani de când s-a auzit pentru prima dată la PRO TV despre ce vorbește lumea!

De luni până vineri, de la 10:30, telespectatorii se bucură de informații, dar și de divertisment de calitate, iar, de atunci, ziua lor începe cu energia de care au nevoie. Ieri, alături de Adela Popescu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, telespectatorii au sărbătorit și s-au distrat până la ora 13:00. 

Emisiunea a debutat pe acordurile piesei lui Damian Drăghici, așa că energia și buna dispoziție au ajuns direct la cei de acasă, și a continuat cu unele dintre cele mai gustoase preparate, dar și cu informații interesante pentru toți cei din fața televizoarelor. De la paste la burgeri, la antrenamentele care făceau ca mâncarea să nu se depună și până la secretele aflate de la Carmen Negoiță și Elena Gheorghe, fiecare moment a fost pe placul celor care s-au bucurat de emisiune de la un capăt la altul. 

Ediția de sărbătoare a emisiunii Vorbește Lumea a fost lider de audiență, în intervalul orar 10:31 – 12:58. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 1.5 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 1.0 punct de audiență și 12.5% share. 

Bucuroasă de rezultatele obținute și de faptul că publicul a trăit emoția sărbătorii alături de întreaga echipă de producție și prezentatori, Andreea Caranda, Producătorul Executiv, declară: ”Vreau să le mulțumesc telespectatorilor că ne-au fost alături pe parcursul întregii emisiuni. Muncim zi de zi pentru a le aduce cele mai frumoase ediții și ne bucurăm din tot sufletul când vedem câți oameni ne sunt aproape. Nu uitați că vara continuă la Vorbește Lumea, așa că vă așteptăm, în continuare, alături de noi”. 

Distracția merge mai departe, de luni până vineri, de la ora 10:30! Nu ratați nicio ediție Vorbește Lumea!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni