• PRO TV
  • Alexandra Stan are un nou iubit? Cine este bărbatul cu care s-a afișat la Neversea

Alexandra Stan are un nou iubit? Cine este bărbatul cu care s-a afișat la Neversea

Alexandra Stan are un nou iubit? Cine este bărbatul cu care s-a afișat la Neversea

Alexandra Stan pare că este din nou îndrăgostită. Iată cine este bărbatul care a acompaniat-o pe artistă la festivalul Neversea!

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta are un talent incredibil în muzică, dar și o viață personală extrem de interesată. După ce s-a căsătorit și a divorțat de fostul ei partener de viață, cântăreața s-a afișat alături de un nou bărbat. Fanii au ridicat imediat semne de întrebare cu privire la relația pe care o are cu tânărul misterios. 

Alexandra a postat o serie de fotografii în care apare alături de Daniel Bobovnikov, un tânăr pasionat de modă, conform profilului său de Instagram. Nu doar că au publicat imagini împreună, ci au participat și la Neversea în formulă de doi. Se pare că oamenii au concluzionat că el este bărbatul care o face fericită pe artista noastră.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)


Cu toate că fotografiile vorbesc de la sine, Alexandra Stan nu a confirmat relația. Atunci când a fost întrebată dacă Daniel este noul ei iubit, artista a evitat răspunsul spunând către camera de filmat doar „Vă pup”. Ulterior, ea a plecat ținându-l în brațe pe presupusul partener de viață.

Sursă foto: Alexandra Stan/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni