• PRO TV
  • Povestea emoționantă a unui concurent Mâncare pe care

Povestea emoționantă a unui concurent Mâncare pe care

Povestea emoționantă a unui concurent Mâncare pe care

„Mi-am dat seama imediat de paralizia pe care am suferit-o, nu-mi simțeam picioarele”, a spus el.

Mâncare pe care a revenit ieri la ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți determinați să câștige titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. În această săptămână, Alexandru, Relu, Ancuța, Adrian și Paula vor concura pentru premiul de 5.000 de lei și vor servi o cină cu aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, iar la finalul săptămânii vom afla cine a strâns cele mai multe puncte și va fi desemnat câștigător. 

Primul concurent care a găzduit cina în incinta propriei case a fost Alexandru Spînu. Acesta și-a servit invitații cu salată de avocado și creveți tempura, rață cu piure de cartofi cu trufe și eclere cu fructe de pădure.

Preparatele sale au fost extrem de apreciate de restul concurenților: „Îmi plouă în gură. A fost magnific! Chiar o să-i cer rețeta”, a spus Adrian. De asemenea, Ancuța a apreciat enorm eforturile lui Alexandru: „Mi se pare că el a vrut să pună frumusețe în tot ce a gătit”, a declarat aceasta.

În timpul cinei, gazda a simțit nevoia să se deschidă în fața oaspeților săi și să le povestească despre cum a ajuns într-un scaun cu rotile: „Data în care mi s-a schimbat viața este 30 noiembrie 2013. Am avut un accident cu motorul din care am scăpat printr-o minune. Mi-am dat seama imediat de paralizia pe care am suferit-o, nu-mi simțeam picioarele. De acolo am renăscut și mi s-au deschis cu totul alte oportunități în viață”, a povestit tânărul.


În ciuda încercărilor vieții, Alexandru este o persoană extrem de pozitivă, dinamică și determinată: „Nu există niciun fel de limitare dacă nu ți-o impui tu”, a declarat acesta. De asemenea, personalitatea lui a fost extrem de admirată de invitații săi: „M-a bucurat să îi aud povestea și să-l descopăr pe el ca om și nu ca victima unui accident. Am descoperit în el o motivație foarte puternică pentru noi toți”, a spus Ancuța. Părerea concurentei a fost împărtășită de Adrian: „Alexandru a demonstrat și demonstrează că este un om normal”.

Pentru a afla cum se vor descurca ceilalți concurenți și cine va fi câștigătorul premiului de săptămâna aceasta, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni