• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată: „Și divele mai plâng câteodată”

Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată: „Și divele mai plâng câteodată”

Bianca Drăgușanu, dezvăluire neașteptată: „Și divele mai plâng câteodată”

Bianca Drăgușanu este un model cunoscut, care s-a lansat în afaceri și nu a dat greș. Are un business profitabil, cu rochii de seară, iar recent și-a cumpărat un apartament în Dubai. Cu toate aceastea, frumoasa blondină mărturisește că „și divele mai plâng câteodată”.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbizul românesc. Este mereu atentă la felul în care arată și nu poate trece niciodată neobservată, datorită ținutelor elegante pe care le poartă. În vârstă de 40 de ani, Bianca a trecut prin povești de iubire și despărțiri care i-au marcat viața. 

Într-un interviu recent, fosta asistentă TV a mărturisit că, în ciuda a tot ce s-a scris de-a lungul timpului, sunt lucruri pe care cei de acasă nu le știu despre ea.

„Cred că se știe aproape totul despre mine. Ce s-ar putea să nu se știe este că eu sunt un om foarte bun, foarte sincer, foarte loial, foarte corect, foarte amuzant. Și că de multe ori, chiar dacă țin eticheta asta de femeie fatală, „the diva”, și divele mai plâng câteodată. Dar ăla pentru care plâng trebuie să fie mega important și prețios. După cum se vede n-am mai plâns de mult. Mi-e dor”, a mărturisit Bianca pentru EGO.ro.Sursă foto: Instagram/ Bianca Drăgușanu

Vezi și: Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea, despre prima emisie live în formula de 3 la Vorbește Lumea. Ce mesaj au pentru cei de acasă


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni