• PRO TV
  • Eleganță și caracter! Melania Trump a fost prezentă la înmormântarea Ivanei Trump

Eleganță și caracter! Melania Trump a fost prezentă la înmormântarea Ivanei Trump

Eleganță și caracter! Melania Trump a fost prezentă la înmormântarea Ivanei Trump

În ciuda tuturor speculațiilor, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite și-a susținut soțul în cea mai tristă zi.

Familia Trump a strâns rândurile încă o data și le-a oferit tuturor un model de unitate celor veniți să-și ia rămas bun de la cea care a fost Ivana Trump, prima soție a magnatului Donald Trump și celălalt arhitect al imperiului Trump.

Deși mulți puneau la îndoială chiar și prezența lui Donald Trump la funeralii, iată că acesta a fost în prim-planul evenimentului funest, flancat de cele două femei puternice din viața lui: soția sa, Melania, și fiica sa, Ivanka.

Morga pe care a afișat-o Donald Trump a transmis mai mult decât o mie de cuvinte. În fond, Ivana nu i-a fost doar soție vreme de 15 ani (1977-1992) și mamă a celor trei dintre cei patru copii ai lui, ajunși azi la maturitate, ci și o confidentă și o parteneră de afaceri redutabilă.

După divorțul de Marla Maples, cea a cărei apariție a și dus la destrămarea căsniciei lor, Ivana și Donald Trump au revenit la sentimente mai bune și au rămas în relații chiar apropiate, de dragul lui Donald Jr., Ivanka și al lui Eric. Iar abilitățile în afaceri ale Ivanei, dovedite și în sporirea averii sale, de la cele 14 milioane de dolari primite la divorț, la cele peste 100 de milioane, cât număra avutul său la momentul decesului, justifică pe deplin păstrarea ei în boardul executiv al companiei.

Și, odată cu viețile refăcute de ambele părți, Ivana nu s-a opus defel celei de-a treia căsătorii a lui Donald, cea cu Melania Knauss, care avea să devină și Prima Doamnă a Americii. Poate și această relație de respect reciproc dintre cele două soții, pe lângă relația de business existentă, a cântărit în decizia Melaniei Trump de a se alătura familiei într-un asemenea moment. 

Elegantă, ca întotdeauna, cu o rochie cu aer retro și pantofi stiletto cu toc foarte înalt, Melania Trump a arătat ca o veritabilă Primă Doamnă la slujba ținută la biserica din Upper East Side, cartierul din Manhattan unde locuia Ivana și în al cărei apartament s-a și întâmplat tragedia – legiștii cred că decesul a survenit unei căderi violente pe scări, din cauza unei afecțiuni la membrele inferioare.

Celor trei copii și zece nepoți ai Ivanei Trump li s-a alătura și Barron, mezinul lui Donald cu Melania, care s-a purtat foarte respectuos, fiind mereu cu un pas în urma mamei sale.

Din motive evidente, cea de-a doua soție a lui Donald Trump, Marla Maples, și fiica sa, Tiffany nu au fost prezente la înmormântare.

FOTO: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni