• PRO TV
  • Ivana Trump, prima reacție după ce fostul soț a pierdut alegerile prezidențiale din SUA

Ivana Trump, prima reacție după ce fostul soț a pierdut alegerile prezidențiale din SUA

Ivana Trump, prima reacție după ce fostul soț a pierdut alegerile prezidențiale din SUA

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump și mama lui Donald Jr., Eric și a Ivankai, a avut o primă reacție după alegerile prezidențiale din SUA. Femeia de afaceri a declarat că vrea “ca totul să se termine cât mai repede”, iar copiii ei să ducă o viață normală.

Ivana Trump (71 de ani) a mărturisit că Donald Trump urăște să piardă și că nu va renunța ușor la scaunul de la Casa Albă. “Nu știe să piardă! De asta sunt sigură. Nu-mi doresc decât să se termine odată totul, într-un fel sau altul. Chiar nu-mi pasă (...) Vreau doar ca Eric, Donald Jr. și Ivanka să ducă o viață normală. Cred că lor le-a plăcut să fie în preajma lui în tot acest timp, dar acum s-a terminat...Slavă Domnului”, a declarat fostul model pentru People.

Femeia de afaceri mai spune că nu știe ce planuri au copiii ei, iar în ceea ce îl privește pe Donald Trump, Ivana e de părere că acesta se va întoarce la o veche pasiune. 

“Donald cred că  va merge la Palm Beach să joace golf și să ducă o viață normală. Asta ar fi cea mai bună alegere. Are mulți bani și multe locuri în care să meargă și să se bucure de viață. Trebuie să accepte că a pierdut. Nu-i place să piardă, așa că va lupta până la capăt”, a mai spus Ivana. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani.

Vezi mai multe poze cu Ivana și Donald Trump în galeria foto de mai jos

Donald Trump a contestat rezultatul alegerilor și face acuzații de fraudă la vot. El a anunțat că echipa sa de campanie va merge în instanță pentru a contesta numărarea voturilor pe care le consideră “ilegale”. Joe Biden a câștigat alegerile și urmează să devină al 46-lea președinte al Americii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Pui cu bere și salată de cartofi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni