• PRO TV
  • Pepe s-a căsătorit în secret! Primele declarații ale artistului, după ce informația a ajuns în presă

Pepe s-a căsătorit în secret! Primele declarații ale artistului, după ce informația a ajuns în presă

Pepe s-a căsătorit în secret! Primele declarații ale artistului, după ce informația a ajuns în presă

Din vara anului 2021, Pepe trăiește o frumoasă poveste alături de Yasi Ody, cea care a devenit mămică pentru prima dată în luna iunie a acestui an. Artistul mai are încă două fete din mariajul cu Raluca Pastramă!

Chiar dacă Pepe a încercat să își țină noua relație cât mai departe de ochii publicului, odată cu lansarea unei noi melodii, „Belele”, presa tabloidă a intrat în posesia unei informații interesante și care se voia confidențială: artistul și aleasa inimii lui s-au căsătorit în urmă cu mai multe luni. Însă, în declarația de presă referitoare la noul videoclip, lansat chiar de ziua lui, Pepe nu a spus nimic despre nuntă!

„Am mai lansat videoclipuri de ziua mea şi, pentru că a devenit un obicei, am zis că regula trebuie respectată. Este perfect! Cel mai frumos cadou material mi-l fac eu, iar cei din jurul meu, familia, prietenii, familia online, toţi cei care mă cunosc mă suţin şi asta înseamnă absolut totul pentru mine ca şi artist. Şi le mulţumesc! Îmi este mult mai uşor să citesc şi să răspund mesajelor fumoase într-un singur loc, acolo în comentarii, decât să ratez vreunul pe nu ştiu ce platformă sau aplicaţie. Ei ştiu că îi iubesc, dar o spun cu subiect şi predicat şi apăsat şi aici”, a spus Pepe.

Chiar și așa, jurnaliștii de la Click au aflat că Pepe s-ar fi căsătorit cu alea lui în luna aprilie a acestui an. Iar tânăra și-a schimbat și numele atât în acte, cât și în mediul online și acum se numește Yasmine Pascu.

„Nu din aprilie, e din martie! Ce pot să spun? Viața personală e viața personală și viața artistică  e viața artistică”, a fost declarația pe care Pepe a dat-o pentru sursa citată.

Recent, și fratele lui Pepe a confirmat că artistul și Yasmine s-au căsătorit, dezvăluind că a fost un eveniment restrâns care a avut loc înainte de Paște și la care au participat aproximativ 40 de persoane.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu - „Una m-a scuipat pe stradă”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni