• PRO TV
  • Bărbatul care și-a părăsit iubita și copiii pentru o refugiată din Ucraina a primit în casă încă un cuplu

Bărbatul care și-a părăsit iubita și copiii pentru o refugiată din Ucraina a primit în casă încă un cuplu

Bărbatul care și-a părăsit iubita și copiii pentru o refugiată din Ucraina a primit în casă încă un cuplu

Telenovelă cu iz balcanic în Marea Britanie. Un bărbat care a preferat să-și părăsească iubita și cei doi copii pe care-i are cu ea, pentru o refugiată din Ucraina, și-a extins „familia”. Tânărul a primit în casă un cuplu de refugiați din țara greu încercată de război.

Puțină lume îl înțelege pe Tony Garnett, un agent de pază din Bradford. Bărbatul s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană, pe care el și iubita lui au adus-o în casa în care locuiau împreună cu cei doi copii ai lor.

Numai că, la scurt timp după ce s-a mutat cu binefăcătorii ei, Sofia a început să-i facă ochi dulci lui Tony, fapt care a înfuriat-o la culme pe Lorna, stăpâna casei. Ea i-a cerut intrusei să-și facă bagajul, însă a rămas șocată când a aflat că partenerul ei a ales să plece cu ea.

Cei doi „porumbei” s-au mutat împreună, în chirie, și acum au deschis ușa unui cuplu de refugiați ucraineni, care fuseseră dați afară din casă de o familie din Regat.

Ni s-a spus că am lăsat ușile deschise și pisicile au reușit să scape. A fost foarte cald și nici nu am avut voie să deschidem ferestrele fiindcă felinele puteau fugi”, a mărturisit cea de-a doua Sofia, partenera lui Illia Tronevych, conform Daily Mail.

Cei doi tineri spun că nu aveau unde să doarmă și au fugit din țara natală pentru a se pune la adăpost de bombe. 

E foarte periculos acolo. Știam că rușii sunt aproape și părinții noștri ne-au cerut să plecăm, pentru siguranța noastră. Eu și Illia am plecat la Varșovia, apoi am venit aici, la Aeroportul Leeds Braford”, a mai spus Sofia Rastorhuieva.

Iubirea dintre Tony și Sofia este cât se poate de reală. Bărbatul și-a părăsit și locul de muncă pentru a avea grijă de noua sa iubită, care a rămas parțial oarbă din cauza unei infecții oculare cu care s-a ales pe drumul spre  Marea Britanie. Tânăra a fost operată și are nevoie de circa șase luni de odihnă pentru a-și recăpăta vederea.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni