• PRO TV
  • De ce a izbucnit Ben Affleck în lacrimi în timp ce lua cina cu Jennifer Lopez, în Paris

De ce a izbucnit Ben Affleck în lacrimi în timp ce lua cina cu Jennifer Lopez, în Paris

De ce a izbucnit Ben Affleck în lacrimi în timp ce lua cina cu Jennifer Lopez, în Paris

“Și băieții plâng câteodată!”. Iar Ben Affleck a făcut-o chiar în luna de miere, în Paris, la scurt timp după ce s-a însurat cu marea lui iubire. 

Imaginile cu Ben Affleck plângând în timp ce lua masa cu Jennifer Lopez la un restaurant din Paris fac înconjurul lumii. 

Actorul și diva latino își petrec luna de miere în Paris, cunoscut și ca “Orașul iubirii”. Tot acolo, J Lo și-a aniversat cei 53 de ani. 

Cuplul a luat cina la restaurantul La Girafe, care este situat chiar în fața Turnului Eiffel. În imaginile surprinse de paparazzi, Ben Affleck izbucnește la un moment dat în plâns.

Potrivit celor de la Daily Mail, actorul a fost copleșit de emoții în ziua în care soția sa a împlinit 53 de ani, acesta fiind și motivul pentru care a plâns. Drăgăstoasă, Jennifer Lopez i-a oferit soțului o îmbrățișare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas

La 20 de ani după prima lor logodnă, cei doi au spus „Da“ în Las Vegas. Jennfier Lopez și Ben Affleck au ajuns să-și promită dragoste veșnică într-o micuță capelă din Las Vegas.

"Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare", a scris ea pe contul de socializare.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni