• PRO TV
  • Informații incredibile despre starea lui Schumacher! Fostul pilot de Formula 1 ar fi mers cu elicopterul până în Spania

Informații incredibile despre starea lui Schumacher! Fostul pilot de Formula 1 ar fi mers cu elicopterul până în Spania

Informații incredibile despre starea lui Schumacher! Fostul pilot de Formula 1 ar fi mers cu elicopterul până în Spania

În timp ce aproape nimeni nu știe exact care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, presa din Marea Britanie vine cu o informație de-a dreptul incredibilă.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, familia Schumacher a achiziționat un domeniu de lux în Mallorca (Spania), pe care Corrina, soția fostului pilot de Formula 1, l-a văzut pentru prima dată în 2017. Iar acum inclusiv Michael Schumacher s-ar fi deplasat cu elicopterul să vadă locația, chiar dacă britanicii nu oferă mai multe informații despre acest lucru!

Aflat în apropiere de oraşul Port Andratx, domeniul a costat 30 de milioane de euro și a fost în trecut al lui Florntino Perez, președintele lui Real Madrid. După cum notează jurnaliștii de la The Sun, pe domeniu se regăsesc două piscine, o grădină impresionantă și un heliport. Mai mult decât atât, în aceeași zonă familia Schumacher a mai achiziționat și un teren de 54.000 de metri pătrați, unde ar urma să fie construită o fermă de cai.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni